aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Τα δεδομένα για Νόβοτνι

Ανόρθωση: Τα δεδομένα για Νόβοτνι

Οι επαφές της Ανόρθωσης με τον Σόμα Νόβοτνι επιβεβαιώνονται για την πλήρωση της θέσης του επιθετικού. Οι πληροφορίες μας αναφέρουν πως είναι ο φορ με τον οποίον είναι πιο προχωρημένες οι επαφές των κυανόλευκων, οι οποίοι όμως έχουν άλλους δύο ποδοσφαιριστές υπ’ όψιν.

Απαραίτητη προϋπόθεση για την απόκτηση του Ούγγρου είναι να μείνει ελεύθερος από την Μπόχουμ, με την οποίαν έχει συμβόλαιο έως το τέλος της σεζόν. Από τις πρώτες επαφές μαζί του προκύπτει ότι οι δύο πλευρές θέλουν να καταλήξουν σε συμφωνία, εντούτοις για να γίνει αυτό θα πρέπει να φύγει από τη μέση ο γερμανικός σύλλογος.

Οι κυανόλευκοι εκτιμούν ότι εάν μείνει ελεύθερος μπορεί να βρεθεί η χρυσή τομή στο οικονομικό και να πέσουν οι υπογραφές. Ωστόσο, καλού κακού εξετάζουν και άλλες περιπτώσεις, αναγνωρίζοντας ότι ο Νόβοτνι δεν είναι και πιο εύκολος στόχος.

Όσο για το εάν θα γίνει περαιτέρω ενίσχυση, το τοπίο παραμένει θολό. Εκτιμάται από τους κυανόλευκους ότι θα γίνει τουλάχιστον άλλη μία κίνηση, χωρίς να γίνεται λόγος για τη θέση που θα αφορά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ