aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Τα δεδομένα για Φερέιρα και Χαρογιάν ενόψει ΑΠΟΕΛ

Ανόρθωση: Τα δεδομένα για Φερέιρα και Χαρογιάν ενόψει ΑΠΟΕΛ

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της σεζόν. Η προετοιμασία της Ανόρθωσης για το κυριακάτικο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ μπαίνει στην τελική της ευθεία και τα δύο ερωτηματικά που συνοδεύουν το πλάνο του Ντάρκο Μίλανιτς παραμένουν.

Ο Βαραζντάτ Χαρογιάν «τρέχει» για να προλάβει την αναμέτρηση και οι επόμενες προπονήσεις θα είναι διαφωτιστικές για το κατά πόσο θα είναι διαθέσιμος. Νοουμένου πως ο Αρμένιος κεντρικός αμυντικός έχασε αρκετές προπονήσεις, δύσκολα θα «σπάσει» το κεντρικό αμυντικό δίδυμο της πρεμιέρας του πρωταθλήματος, με τους Παϊσίνιο και Κορρέα.

Στο χέρι ήταν ο τραυματισμός του Φερέιρα και εναπόκειται στον Ντάρκο Μίλανιτς κατά πόσο θα κρίνει ετοιμοπόλεμο τον Πορτογάλο εξτρέμ. Στο ενδεχόμενο απουσίας του το κενό θα καλύψει πιθανότατα ο Εμπραλίτζε, με τους Σαμπό και Γουαρίς να διεκδικούν φανέλα βασικού.

Δύο παιχνίδια με νεοφώτιστες ομάδες ακολουθούν για την Ανόρθωση, μετά το ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ. Η ομάδα της Αμμοχώστου θα αντιμετωπίσει στο «Αμμόχωστος» την Καρμιώτισσα, την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου, για την 3η αγωνιστική. Μία εβδομάδα αργότερα θα υποδεχθεί τον Ακρίτα Χλώρακας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ