aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Τα χαμένα «ατού» και η οπισθοχώρηση στο τέλος

Ανόρθωση: Τα χαμένα «ατού» και η οπισθοχώρηση στο τέλος

Οι μεγάλοι παίκτες είναι για τα μεγάλα παιχνίδια, λένε οι ειδικοί. Πάντως, οι ποδοσφαιριστές «πρώτης γραμμής» της Ανόρθωσης δεν τη σήκωσαν στους ώμους της στο ψεσινό ντέρμπι με την Ομόνοια και στο τέλος μπορεί να αισθάνεται ευχαριστημένη με το τελικό 1-1.

Με εξαίρεση την πολύ καλή συνεργασία στο γκολ της ισοφάρισης από τον (Βερχόβετς 37’), η «Μεγάλη Κυρία» υστέρησε στη δημιουργία. Ούτε η επιστροφή του Ουάρντα συνέβαλε ώστε να ανέβει η απόδοσή της, ούτε το κέντρο με Αρτυματά, Βερχόβετς και Χουσμπάουερ απέδωσε τα αναμενόμενα. Αποτέλεσμα, ο σέντερ φορ Νόβοτνι να τροφοδοτηθεί μόλις μία φορά στην αντίπαλη περιοχή σε όλο το ματς.

Ήταν φανερό δε ότι στο δεύτερο ημίχρονο, όσο κυλούσε ο χρόνος, η Ανόρθωση οπισθοχωρούσε και σε κάποιες περιπτώσεις δεχόταν πολιορκία η περιοχή της. Μετά το παιχνίδι πάντως, ο Τιμούρ Κετσπάγια έκανε σύγκριση των αντιπάλων που είχαν οι δύο ομάδες στο κύπελλο (Πάφος και Ξυλοτύμπου), λέγοντας πως δεν είχε την ευκαιρία να ξεκουράσει ποδοσφαιριστές. Προφανώς θέλοντας να εξηγήσει την έλλειψη δυνάμεων στα τελευταία στάδια του ματς.

Με τη σημείωση πάντως ότι οι κυανόλευκοι αντιμετώπισαν τους γαλάζιους για το κύπελλο πριν από μιάμιση εβδομάδα. Από το παιχνίδι δε με την ΑΕΚ που ακολούθησε έως ψες μεσολάβησαν πέντε ημέρες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ