aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Συσπείρωση για να γυρίσουν τον διακόπτη

Ανόρθωση: Συσπείρωση για να γυρίσουν τον διακόπτη

Ένα μήνα χωρίς νίκη συμπλήρωσε σήμερα η Ανόρθωση και στον αυριανό αγώνα με τον Απόλλωνα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» θα επιδιώξει να βάλει τέλος στον αγωνιστικό κατήφορο. Τρεις ήττες και μία ισοπαλία είναι ο τραγικός απολογισμός για την ομάδα της Αμμοχώστου, με αποτέλεσμα να κατρακυλήσει στην 6η θέση της βαθμολογίας.

Οι κυανόλευκοι δηλώνουν αποφασισμένοι να γυρίσουν τον διακόπτη με τη διοίκηση να στέλνει μήνυμα στήριξης σε όλα τα κομμάτια του παζλ που συνθέτουν το ποδοσφαιρικό τμήμα. «Όλοι όσοι εργάζονται στην Ανόρθωση δουλεύουν για να ξαναδούμε την ομάδα όπως την είδαμε στην αρχή της σεζόν», δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου Δημήτρης Χριστοφόρου και κάλεσε τον κόσμο να παραμείνει στο πλευρό της ομάδας σε αυτή τη δύσκολη περίοδο.

Στην Ανόρθωση προσεγγίζουν με το πιστόλι στον κρόταφο τον αυριανό αγώνα και γι’ αυτό άλλωστε ο Νταβίδ Γκαγιέγο επέλεξε να έχει διαθέσιμους τους Καστέλ, Τιουνέ, Ουαγκέ, οι οποίοι θα εκτίσουν ποινή τιμωρίας στο ντέρμπι της 26ης αγωνιστικής με την ΑΕΚ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ