aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Σύνθημα πρόκρισης με μηνιάτικο!

Ανόρθωση: Σύνθημα πρόκρισης με μηνιάτικο!

ΤΟΥ ΙΑΚΩΒΟΥ ΚΑΚΟΥΡΗ

Δεν χρειάζεται να είναι κάποιος… χειρομάντης για να αντιληφθεί τη σημασία της χθεσινής κίνησης του Χρίστου Πουλλαΐδη. Ο μεγαλομέτοχος της Ανόρθωσης έβαλε το χέρι στην τσέπη και πλήρωσε τους ποδοσφαιριστές και την τεχνική ηγεσία τον μισθό Μαρτίου. Τρεις μέρες πριν τις 15 του μήνα, ημερομηνία που βάσει συμβολαίων έπρεπε να γίνει η μισθοδοσία. Φτάσαμε στο σημείο, στο κυπριακό ποδόσφαιρο να αποτελεί «είδηση» η πληρωμή στην ώρα της, αλλά στην περίπτωση της «Κυρίας», η σημειολογία έχει ξεχωριστή σημασία.

Μόλις πριν από λίγες ημέρες υπήρξαν δημοσιεύματα στην Ελλάδα που ανέφεραν ότι η Ανόρθωση όχι μόνο δυσκολεύτηκε στις πληρωμές της, αλλά ότι «υπήρχαν ποδοσφαιριστές, όπως ο Ρισβάνης, απλήρωτοι από τον Ιανουάριο»! Στη συνέχεια, βέβαια, αποδείχθηκε -μέσα από αυτοδιάψευση ελλαδικών ΜΜΕ- ότι ήταν «fake news», αλλά ο Χρίστος Πουλλαΐδης προχώρησε ένα βήμα παραπέρα. Οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο της Ανόρθωσης θα πάνε στο ντέρμπι της Τετάρτης με τον ΑΠΟΕΛ για την ημιτελική φάση του κυπέλλου, με γεμάτες τσέπες. Αν ευσταθούν οι πληροφορίες, η διοίκηση της Ανόρθωσης, πλέον δεν χρωστάει στους παίκτες και το προπονητικό τιμ ούτε ένα σεντ, δίνοντας έτσι το σύνθημα πρόκρισης και ομοψυχίας.

Με απλά λόγια, σαν να λέει σε ολόκληρο το ποδοσφαιρικό τμήμα «σε δύσκολες περιόδους και μηδαμινά έσοδα λόγω της πανδημίας, ήμασταν και είμαστε συνεπείς στις υποχρεώσεις μας και σας ζητούμε να μπείτε στο γήπεδο απαλλαγμένοι από τυχόν οικονομικές σκοτούρες, να είστε συγκεντρωμένοι στον στόχο και να φέρετε την πρόκριση». Εναπόκειται, πλέον, στον Τιμούρ Κετσπάγια και τους παίκτες του, να παρουσιάσουν αύριο το καλό τους πρόσωπο και κόντρα στον ΑΠΟΕΛ για να κάνουν το μεγάλο βήμα για την πρόκριση στον τελικό και την κατάκτηση ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου. Μέσω πρωταθλήματος, ο στόχος δεν είναι εύκολος κι έτσι το… μονοπάτι του κυπέλλου είναι ο μοναδικός δρόμος που εξαρτάται μόνο από τα πόδια των κυανόλευκων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ