aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Συνήθισε στην ήττα κι ο Οκκάς αναζητεί φάρμακο

Ανόρθωση: Συνήθισε στην ήττα κι ο Οκκάς αναζητεί φάρμακο

Έχει… ξεχάσει πότε νίκησε για τελευταία φορά

Το ντεμπούτο του Γιάννη Οκκά στην τεχνική ηγεσία της Ανόρθωσης δεν ήταν το επιθυμητό, ούτε για τον ίδιο ούτε για τους οπαδούς της. Τα σημάδια προβληματισμού και απογοήτευσης παραμένουν και γίνονται εντονότερα, αφού εξανεμίστηκαν, οι οποίος αμυδρές ελπίδες υπήρχαν για το θαύμα.

Οι ποδοσφαιριστές της «Κυρίας» έχουν… ξεχάσει πότε νίκησαν για τελευταία φορά (στις 21 Φεβρουαρίου απέναντι στην ΑΕΖ), έχουν συνηθίσει στην ήττα (τρέχουν τέσσερις σερί) κι ο Κύπριος τεχνικός αναζητά φάρμακο για τη γιατρειά. Όχι πως θα αλλάξει κάτι που αφορά στους ουσιαστικούς στόχους, αλλά πρώτιστο ζητούμενο είναι, πλέον, η αξιοπρεπής ολοκλήρωση της σεζόν.

Στον αγώνα κόντρα στην ΑΕΚ προέκυψαν και θετικά -και αρνητικά- μηνύματα. Η επιστροφή στη δράση του Κώστα Αρτυματά, μετά δέκα μήνες περίπου, ήταν ευχάριστη έκπληξη. Επίσης, οι οπαδοί στην εξέδρα χειροκρότησαν την προσπάθεια, τη διάθεση και τα τρεξίματα του Ανδρέα Χρυσοστόμου, στοιχεία που έλειψαν από προηγούμενους αγώνες. Διαπίστωσαν, ταυτόχρονα, ότι κάποιοι άλλοι παίκτες της «Κυρίας», δεν μπορούν να ανταποκριθούν ούτε στις βασικές απαιτήσεις της θέσης που αγωνίζονται.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ