aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Συνεχίζεται η… παρέλαση ονομάτων

Ανόρθωση: Συνεχίζεται η… παρέλαση ονομάτων

Ο Κετσπάγια ξεψαχνίζει τη μικρή λίστα υποψηφίων για την ενίσχυση της Ανόρθωσης και η παρέλαση (ονομάτων) συνεχίζεται… Σε σημείο που η ιστοσελίδα «snportal.si» έγραψε χθες ότι στο στόχαστρο του Γεωργιανού τεχνικού είναι ο Σέρβος πολυθεσίτης αμυντικός, Νεμάνια Γιάκσιτς!

Ο 24χρονος αγωνίζεται κυρίως ως δεξιός μπακ και αγωνίζεται στην Αλουμίνι Σλοβενίας. Μετά την απόκτηση των Άντερσον Κορέια και Χοφχάνες Αμπαρτζουμιάν και με τα δεδομένα που γνωρίζουμε, το σενάριο απόκτησης αμυντικού από την «Κυρία», δεν είναι απλά απομακρυσμένο, αλλά κάπου μεταξύ Σλοβενίας και Σερβίας.

Διαβάστε επίσης: Η αινιγματική φυσιογνωμία Μαμούκα, ο Ανανίντζε και ο πρώην της Ομόνοιας

Στην παρέλαση ονομάτων, ο alphanews μετέδωσε τρία ονόματα που βρίσκονται στη μεταγραφική λίστα του Κετσπάγια. Είναι αυτά των Ταρίκ Ελιουνούσι, Γκιόργκι Κβιλτάια και Νταβίντ Σιμάο. Ο 32χρονος Ελιουνούσι είναι ακραίος επιθετικός ο οποίος αγωνίστηκε στη σουηδική ΑΪΚ πριν μετακομίσει στην Ιαπωνία για την Σονάν Μπελμάρε. Ο 26χρονος ψηλόσωμος επιθετικός από τη Γεωργία Γκιόργκι Κβιλτάια αγωνίζεται στη βελγική Γάνδη, ενώ ο 30χρονος Γαλλοπορτογάλος, Νταβίντ Σιμάο ανήκει στην ΑΕΚ Αθηνών και αγωνίζεται ως δανεικός στην ισραηλινή Μπερ Σεβά.

Διαβάστε επίσης: Ανόρθωση: Το «όχι» στην Λεχ Πόζναν και οι… ματιές σε Κβιλιτάια

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ