aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Συνάντηση μίας ώρας Κετσπάγια – παικτών

Ανόρθωση: Συνάντηση μίας ώρας Κετσπάγια – παικτών

Ημέρα συναντήσεων, συζητήσεων, προβληματισμού και ανασύνταξης ήταν η σημερινή στην Ανόρθωση. Το πρωί της Δευτέρας ο πρόεδρος της «Κυρίας» Ευγένιος Χαμπουλλάς μίλησε στους ποδοσφαιριστές σε αυστηρό ύφος θέτοντας τους προ των ευθυνών τους.

Η συζήτηση έγινε εν τη απουσία του Τιμούρ Κετσπάγια και τονίστηκε στους ποδοσφαιριστές πως δεν είναι άμοιροι ευθυνών. Ξεκαθαρίστηκε πως η διοίκηση στηρίζει την τεχνική ηγεσία και ενημέρωσε πως ανεξαρτήτως του αποτελέσματος στο κρίσιμο παιχνίδι με την Παρτίζαν στη Σερβία θα παρθούν μέτρα.

Αμέσως μετά ακολούθησε συνάντηση ανάμεσα στον Γεωργιανό προπονητή και τους ποδοσφαιριστές. Πληροφορίες του Goal.com.cy αναφέρουν πως η συζήτηση ανάμεσα στον Κετσπάγια και τους παίκτες διήρκησε σχεδόν μία ώρα. Αφού τοποθετήθηκε ο 53χρονος προπονητής τον λόγο πήραν αρκετοί παίκτες, μεταξύ των οποίων οι Αρτυματάς, Χριστοφή, Χριστοδουλόπουλος και Αραγιούρι.

Υπήρξε ανάληψη ευθυνών από όλους, αναγνωρίστηκε πως δεν δικαιολογούνται τα σκαμπανεβάσματα στην απόδοση της ομάδας και δόθηκε η υπόσχεση πως θα πορευτούν μονιασμένοι μακριά από μεμψιμοιρίες με στόχο να επαναφέρουν την Ανόρθωση στον δρόμο των επιτυχιών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ