aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Συνάντηση για να «τελειώσει» ο Λάφερτι

Ανόρθωση: Συνάντηση για να «τελειώσει» ο Λάφερτι

«Κάποιοι παίκτες θα φύγουν από σήμερα», δήλωσε ο Τιμούρ Κετσπάγια αμέσως μετά τη νέα ήττα της Ανόρθωσης από τον Ολυμπιακό. Και το έκανε πράξη ο Γεωργιανός…

Από χθες το βράδυ κιόλας έθεσε εκτός ομάδας τον Κάιλ Λάφερτι. Αναμένεται σύντομα να υπάρξει συνάντηση ανάμεσα στον Βορειοϊρλανδό και τη διοίκηση της «Κυρίας» προκειμένου να βρεθεί η «χρυσή» τομή και να αποχωρήσει άμεσα από την ομάδα παρά το ότι δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι. Ο 34χρονος επιθετικός δεν κατάφερε ποτέ να επιβεβαιώσει τις υψηλές προσδοκίες που υπήρχαν προς το πρόσωπό του και παράλληλα να δικαιώσει τον προπονητή του που τον επέλεξε το περασμένο καλοκαίρι.

Διαβάστε επίσης: Ανόρθωση: Έχασε το «όπλο» της και μαζί τον… δρόμο της

Από ‘κει και πέρα, δεν προκύπτει θέμα αποχώρησης κάποιου άλλου ποδοσφαιριστή στην παρούσα φάση, παρά τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας σχετικά με συγκεκριμένους παίκτες (π.χ. Ρισβάνη, Αραγιούρι), αν και σαφώς υπάρχει δυσαρέσκεια για τις αμυντικές επιδόσεις της ομάδας και την προσφορά ορισμένων παικτών.

Όσον αφορά την περίπτωση του Πόποβιτς, είναι δεδομένος ο προβληματισμός και η απογοήτευση για την έως τώρα πορεία του στην Ανόρθωση, όμως ο Σλοβένος δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2022. Είναι μάλιστα ένας από τους πιο υψηλά αμειβόμενους στο ρόστερ της προσφυγικής ομάδας, κάτι που περιπλέκει την κατάσταση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ