aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: «Συνάντηση αξιωματούχου της Νέφτσι με Κετσπάγια στην Ευρώπη»

Ανόρθωση: «Συνάντηση αξιωματούχου της Νέφτσι με Κετσπάγια στην Ευρώπη»

Πληθαίνουν οι πληροφορίες από το Αζερμπαϊτζάν που θέλουν την Νέφτσι Μπακού να πολιορκεί τον Τιμούρ Κετσπάγια. Οι Αζέροι αποφάσισαν ότι δεν θα ανανεώσουν το συμβόλαιο του Σαμίρ Αμπάσοφ και ήδη είναι στο ψάξιμο για τον αντικαταστάτη του, ο οποίος θα είναι ξένος.

Προ ημερών η ιστοσελίδα azerisport.com είχε αποκαλύψει επαφές της Νέφτσι με τον Τιμούρ Κετσπάγια. Μάλιστα στο ρεπορτάζ υπήρχαν και αρκετές πληροφορίες, σύμφωνα με τις οποίες ο Γεωργιανός ζήτησε ετήσιες απολαβές 350.000 ευρώ και μακροχρόνιο συμβόλαιο.

Νεότερες πληροφορίες που δημοσιεύει η ιστοσελίδα sportinfo.az αναφέρουν πως αξιωματούχος της Νέφτσι βρέθηκε στην Ευρώπη τις προηγούμενες ημέρες και συναντήθηκε με τον Τιμούρ Κετσπάγια! Το κατά πόσο το φημολογούμενο ενδιαφέρον της Νέφτσι για τον Γεωργιανό ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα και είναι ακόμα υπαρκτό θα διαφανεί τις επόμενες ημέρες.

Πάντως, στην Ανόρθωση δηλώνουν άγνοια. «Όπως διαβάζετε εσείς τα δημοσιεύματα, αυτό κάνουμε κι εμείς. Δεν υπάρχει κάτι επί τούτου», δήλωσε στην εκπομπή «ΑΝΟλα στη φόρα» ο εκπρόσωπος Τύπου Δημήτρη Χριστοφόρου. Ο Κετσπάγια έχει συμβόλαιο με την ομάδα της Αμμοχώστου γι’ άλλο ένα χρόνο, εν αναμονή των τελικών αποφάσεων του Χρίστου Πουλλαΐδη για την επόμενη ημέρα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ