aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: «Στριμωγμένος» και ο Λάρκου!

Ανόρθωση: «Στριμωγμένος» και ο Λάρκου!

Δεν έβγαλε άσπρο καπνό σημαντικών εξελίξεων η συνεδρία του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας της Ανόρθωσης. Πρέπει να… διαβάσεις πίσω από τις γραμμές της χθεσινής ανακοίνωσης για να εξαχθούν ουσιαστικά συμπεράσματα. Ο Ντάρκο Μίλανιτς πλήρωσε το μάρμαρο και αποχώρησε από την τεχνική ηγεσία για να πάρει τη θέση του ο Τσίσκο Μουνιόθ, αλλά η αξιολόγηση συνεχίζεται. Κι όπως όλα δείχνουν στο «μικροσκόπιο» της διοίκησης έχει μπει και η αθλητική Διεύθυνση. Μεγάλη μερίδα του κόσμου της «Κυρίας» τα έψαλε στον αθλητικό διευθυντή Νεόφυτο Λάρκου, ο οποίος δεν είναι πλέον στο απυρόβλητο. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι από μέλη της διοίκησης της εταιρείας, κλήθηκε να απαντήσει σε πολλές ερωτήσεις αλλά δεν ήταν εύκολο να δώσει πειστικές απαντήσεις.

Μεταξύ άλλων του καταλογίζεται ότι με παραδοχή του ιδίου (του Λάρκου δηλαδή), επέλεξε έναν προπονητή ο οποίος δεν μπορούσε να ανταποκριθεί στα «θέλω» του πρότζεκτ, το οποίο ο ίδιος (ο Λάρκου) εκπόνησε! Κι αυτό διότι ο αθλητικός Διευθυντής «φόρτωσε» τα κακά αποτελέσματα στον Μίλανιτς και κάποιους συνεργάτες του. Ο Λάρκου κλήθηκε να απαντήσει και για την απόδοση παικτών που ήταν επιλογές της «πυραμίδας» που έχτισε, αλλά αγωνιστικά είναι μονίμως στα ρηχά. Είναι αξιοσημείωτο, πάντως, ότι στην ανακοίνωση δεν αναφέρεται πουθενά ο Νεόφυτος Λάρκου.

Επίσης, θεωρείται δεδομένο ότι και η οικογένεια Πουλλαΐδη είναι «στριμωγμένη». Δεν εξηγείται διαφορετικά το γεγονός ότι αισθάνθηκε την ανάγκη «να ξεκαθαρίσει πως αν προκύψει μια σοβαρή πρόταση από οποιονδήποτε ενδιαφέρεται να εμπλακεί στο μετοχικό σχήμα, είναι πρόθυμη να τη συζητήσει και να την αξιολογήσει». Η οικογένεια Πουλλαΐδη άκουσε πολλά τις τελευταίες ημέρες, ως απότοκο των επιλογών της και των κακών αποτελεσμάτων.

«Αναγνωρίζουμε ότι τα αποτελέσματα στο ξεκίνημα της σεζόν δεν είναι τα επιθυμητά και μέσα από την αξιολόγηση όλων των δεδομένων προέκυψαν διορθωτικές κινήσεις. Ο νέος μας προπονητής έκανε ντεμπούτο στον αγώνα με τον Απόλλωνα και οφείλουμε να στηρίξουμε αυτόν και το επιτελείο του και να τους δώσουμε τον απαραίτητο χρόνο δουλειάς, αναμένοντας βελτίωση», αναφέρεται χαρακτηριστικά στη χθεσινή ανακοίνωση, με τη σημείωση ότι η αξιολόγηση όλων των δεδομένων μέσα και γύρω από το ποδοσφαιρικό τμήμα είναι καθημερινή και συνεχής».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ