aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Στον πρώτο γύρο έπεφτε στον δεύτερο ανεβαίνει

Ανόρθωση: Στον πρώτο γύρο έπεφτε στον δεύτερο ανεβαίνει

Πάτησε γκάζι η Ανόρθωση στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης κόντρα στον Ολυμπιακό. «Έπνιξε» τους «μαυροπράσινους» και καθάρισε τη νίκη (3-1). Σε ένα τρίλεπτο (48’-51’) η «Κυρία» γύρισε το ματς, ενώ στο 85ο λεπτό ο Χριστοδουλόπουλος με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έβαλε το κερασάκι στην τούρτα.

Σε ομάδα… δευτέρου ημίχρονου έχει μετατραπεί στον Β’ γύρο του πρωταθλήματος η ομάδα της Αμμοχώστου. Το χθεσινό (14/2) ματς ήταν μια ακόμα επιβεβαίωση για το γεγονός αυτό. Ενδεικτικό είναι ότι οι κυανόλευκοι με τα τρία χθεσινά γκολ, έφτασαν τα δώδεκα συνολικά στο δεύτερο σαρανταπεντάλεπτο, στα (εννέα) παιχνίδια του Β’ γύρου που έχουν παίξει μέχρι σήμερα. Στα πρώτα σαρανταπέντε λεπτά, από την άλλη, των αντίστοιχων παιχνιδιών έχουν σκοράρει επτά μόλις γκολ.

Και όλα αυτά, την στιγμή που σε όλο τον Α’ γύρο του πρωταθλήματος, σε ένδεκα συνολικά ματς, η Ανόρθωση είχε σκοράρει πέντε μόνο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο και οκτώ στο πρώτο. Είναι φανερό ότι η ομάδα του Τιμούρ Κετσπάγια, έχει περισσότερα τρεξίματα και αντοχές και αυτό αποτυπώνουν οι αριθμοί.

Την ίδια ώρα, οι αμυντικές παθογένειες της «Κυρίας» έκαναν και χθες την εμφάνιση τους. Η προσφυγική ομάδα δέχθηκε ξανά γκολ στην πρώτη τελική προσπάθεια του αντιπάλου της και μάλιστα, μετά από αντεπίθεση σε δική της εκτέλεση κόρνερ. Αναμφίβολα αυτό είναι κάτι που προβληματίζει τον Γεωργιανό τεχνικό.

Α’ Ημίχρονο Β’ Ημίχρονο Σύνολο
Α’ Γύρος 8 5

13

Β’ Γύρος

7 12 19
Σύνολο 15 17

32

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ