aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Στον δρόμο της επιστροφής με το μυαλό στον ΑΠΟΕΛ

Ανόρθωση: Στον δρόμο της επιστροφής με το μυαλό στον ΑΠΟΕΛ

Η δυναμική παρουσία των οπαδών της Ανόρθωσης στη Γάνδη θα είναι μάλλον το μοναδικό που θα κρατήσουν στην ομάδα της Αμμοχώστου από το ταξίδι στο Βέλγιο.

Η επιστροφή της «Κυρίας» σε εκτός έδρας ματς ευρωπαϊκής διοργάνωσης μετά από 13 χρόνια δεν συνοδεύτηκε με επιτυχία, με τους κυανόλευκους να γνωρίζουν την ήττα 2-0. Αν και η ομάδα του Τιμούρ Κετσπάγια μπορούσε να άλλαζε τη μοίρα της εάν έβρισκε δίχτυα στη διπλή μεγάλη ευκαιρία των Αραγιούρι και Ντέλετις (με το σκορ στο 1-0) κατά γενική ομολογία έχασε από μια καλύτερη ομάδα.

Λίγο πριν τις 12:00 ώρα Κύπρου η αποστολή της Ανόρθωσης πήγε στο αεροδρόμιο και στις 12:45 θα αρχίσει το ταξίδι της επιστροφής. Ήδη οι κυανόλευκοι έχουν στρέψει την προσοχή τους στο ντέρμπι της Κυριακής (3/10) με τον ΑΠΟΕΛ. Χρόνος για αναλύσεις και μεμψιμοιρίες δεν υπάρχει αφού απομένουν μόλις δύο προπονήσεις πριν το ραντεβού με τους γαλαζοκίτρινους.

Η ήττα από τον Άρη στη Λεμεσό και ο απολογισμός των τριών βαθμών σε τρία ματς δεν αφήνει κανέναν ικανοποιημένο στο «στρατόπεδο» της Ανόρθωσης και το ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ αν και νωρίς κρίνεται σημαντικό για πολλούς λόγους με πρώτο και σημαντικότερο την ηρεμία στα αποδυτήρια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ