aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Στο τραπέζι με Πουλλαΐδη

Ανόρθωση: Στο τραπέζι με Πουλλαΐδη

Ανοίγουν τα χαρτιά τους στον μεγαλομέτοχο οι ενδιαφερόμενοι για πολυμετοχική διοίκηση

Την κάθοδο του Χρίστου Πουλλαΐδη στην Κύπρο τις αμέσως επόμενες ημέρες αναμένει η ομάδα επιχειρηματιών, οι οποίοι έδειξαν ενδιαφέρον να αναμιχθούν στα διοικητικά της Ανόρθωσης με τη μορφή πολυμετοχικής διοίκησης με εκτελεστικό πρόεδρο κοινής αποδοχής. Το ραντεβού με τον μεγαλομέτοχο κρίνεται ως σταυροδρόμι για τη συνέχεια, αφού θα τεθούν επί τάπητος φλέγοντα θέματα που αφορούν τη δομή λειτουργίας της εταιρείας, τη μεταβίβαση των μετοχών της οικογένειας Πουλλαΐδη, ενώ ψηλά στην ατζέντα θα βρίσκεται και το οικονομικό.

Χοντρά – χοντρά η Ανόρθωση χρειάζεται άμεσα κοντά στο 1,5 εκατ. ευρώ για να ξεπεράσει τον σκόπελο των οικονομικών κριτηρίων της ΚΟΠ και περίπου 3,5 εκατ. ευρώ για να ξοφλήσει τις υποχρεώσεις της σε ποδοσφαιριστές και προπονητές.

Σχετικά με τη συμφωνία διαχείρισης του ποδοσφαιρικού τμήματος μεταξύ σωματείου και εταιρείας, η οποία εκπνέει στο τέλος του μήνα, υπάρχει κοινή συνισταμένη για υπογραφή νέας με διαφορετικούς όρους από την υφιστάμενη, προς όφελος και των δύο πλευρών. Διευκρινίζεται πως, ακόμα και στο σενάριο σύστασης νέας εταιρείας, η Ανόρθωση δεν απαλλάσσεται ούτε στο ελάχιστο των υποχρεώσεών της σε ΚΟΠ, ΟΥΕΦΑ και ΦΙΦΑ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ