Το ενδιαφέρον στην Ανόρθωση εστιάζεται στις διοικητικές εξελίξεις και στις προσπάθειες της διοίκησης για να ανταποκριθεί στις οικονομικές της υποχρεώσεις.
Όπως αποκάλυψε το «Goal», στο πιθανότερο σενάριο, η λύση θα είναι συνδυαστική, δηλαδή να αναληφθεί από την παρούσα διοίκηση το έλλειμμα και το χρέος και αντίστοιχα θα της παραχωρηθούν μετοχές. Καθοριστική θα είναι η στάση του Χρίστου Πουλλαΐδη, ο οποίος εξετάζει και άλλες λύσεις. Πάντως, είναι δεδομένη η θέληση και των δύο πλευρών, για διευθέτηση του όλου θέματος το συντομότερο κι αν είναι δυνατόν εντός Μαρτίου.
Στο «Αντώνης Καράς», ο Βέσκο Μιχαΐλοβιτς επιχειρεί με κάθε τρόπο να εμπεδώσει στους ποδοσφαιριστές της Ανόρθωσης την αναγκαιότητα να παραμείνουν σε εγρήγορση, ενόψει των αναμετρήσεων της δεύτερης φάσης του πρωταθλήματος, αρχής γενομένης από τον αυριανό αγώνα με τη Δόξα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».
Στη σημερινή προπόνηση θα μετρήσει τους παρόντες και θα καταρτίσει το πλάνο του. Προκύπτουν και πάλι αρκετά προβλήματα τραυματισμών, ενώ στο απουσιολόγιο της τεχνικής ηγεσίας προστέθηκε το όνομα του Σαμπό, ο οποίος θα εκτίσει την ποινή της τιμωρίας του.