aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Στο λεωφορείο χωρίς τρεις - Αρνητικά όλα τα νέα τεστ

Ανόρθωση: Στο λεωφορείο χωρίς τρεις – Αρνητικά όλα τα νέα τεστ

Οι ποδοσφαιριστές της Ανόρθωσης μαζεύτηκαν και πάλι σήμερα το πρωί στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», υποβλήθηκαν σε νέο διαγνωστικό έλεγχο για κορωνοϊό και θα πάρουν τον δρόμο για τη δεύτερη εβδομάδα προετοιμασίας στις Πλάτρες.

Aνάμεσα στους κυανόλευκους έχουν ανακοινωθεί τρία θετικά κρούσματα. Τόσο την Κυριακή, όσο και τη Δευτέρα υποβλήθηκαν σε νέες εξετάσεις και τα αποτελέσματα ήταν όλα αρνητικά. Στην ομάδα της Αμμοχώστου έδρασαν γρήγορα και έχει αποφευχθεί η διασπορά του ιού.

Πέραν των τριών θετικών ποδοσφαιριστών, οι υπόλοιποι επιβιβάστηκαν στο λεωφορείο με προορισμό τις Πλάτρες. Η προετοιμασία διακόπηκε από την Παρασκευή, όπως ήταν αρχικά προγραμματισμένο και όχι λόγω των κρουσμάτων κορωνοϊού. Το δυστύχημα για τον Κετσπάγια είναι πως δεν θα έχει υπό τις οδηγίες του τρεις ποδοσφαιριστές, οι οποίοι νόσησαν και αναγκαστικά θα χάσουν ένα σημαντικό κομμάτι της προετοιμασίας.

Την ίδια ώρα στην «Κυρία» εντείνουν τις προσπάθειες απόκτησης ανασταλτικού μέσου και όσο δεν έρχεται η θετική απάντηση του Τζόι Πελουπέσι, στην Ανόρθωση αξιολογούν όλο και περισσότερες εναλλακτικές λύσεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ