aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Στο… καμίνι για μοντάρισμα

Ανόρθωση: Στο… καμίνι για μοντάρισμα

Άφησε τη δροσιά της Πολωνίας και επέστρεψε στις συνθήκες καύσωνα που επικρατούν στην Κύπρο η Ανόρθωση. Το βασικό στάδιο της προετοιμασίας ολοκληρώθηκε και η ομάδα της Αμμοχώστου επέστρεψε σήμερα στη βάση της για το τελικό μοντάρισμα, ενόψει της έναρξης του νέου πρωταθλήματος. Μέχρι την πρεμιέρα του πρωταθλήματος έχουν προγραμματιστεί ακόμα τρία φιλικά. Την ερχόμενη Τετάρτη με τη Δόξα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», στις 13 Αυγούστου με τη Νέα Σαλαμίνα στο «Αμμόχωστος – Επιστροφή» και η πρόβα τζενεράλε θα γίνει με αντίπαλο την Πάφος FC στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», το Σάββατο 20 Αυγούστου.

Οι κυανόλευκοι δηλώνουν ικανοποιημένοι με τη δουλειά που έγινε στην Πολωνία. Ο Ντάρκο Μίλανιτς στάθηκε στο ομαδικό πνεύμα που διακρίνει τους ποδοσφαιριστές του. «Έγινε καλή δουλειά, βλέπω καλό και ομαδικό πνεύμα από τα παιδιά, όμως η ομάδα ψάχνει την ισορροπία μεταξύ των παιδιών που είναι πιο έτοιμα και κάποιων που έρχονται στην πορεία. Αυτό είναι κάτι που θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε», ανέφερε στον απολογισμό του ο Σλοβένος προπονητής.

Δύο ήττες (2-3 από τη Χάποελ Πέταχ Τίκβα, 0-2 από την Ομόνοια) και μία ισοπαλία (0-0 με τη Ραντόμιακ Ράντομ είναι ο απολογισμός της Ανόρθωσης στα φιλικά προετοιμασίας στην Πολωνία. Αγωνίστηκαν συνολικά 24 ποδοσφαιριστές, με τον Δημήτρη Χριστοφή να είναι ο μοναδικός χωρίς λεπτό συμμετοχής. Πέντε παίκτες έπαιξαν ως βασικοί και στα τρία παιχνίδια. Πρόκειται για τους Χαρογιάν, Πάντσεον, Κορέια, Φερέιρα και Νινγκά με τον επιθετικό από το Τσαντ να είναι πρώτος στη λίστα με τα λεπτά συμμετοχής (247’). Ακολουθεί ο Εμπραλίτζε (219’) που κέρδισε τις εντυπώσεις και έδειξε ικανός να διεκδικήσει φανέλα βασικού στα επίσημα ματς και τρίτος ο Πάντσεον (198’), ο οποίος με το «καλημέρα» πήρε ηγετικό ρόλο στη μεσαία γραμμή.

Screenshot 20220805 232030 Office

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ