aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Στο έλεος του κορωνοϊού

Ανόρθωση: Στο έλεος του κορωνοϊού

Χωρίς τουλάχιστον έξι ποδοσφαιριστές, οι οποίοι νόσησαν με κορωνοϊό, και χωρίς να προηγηθεί ούτε ένα φιλικό προετοιμασίας θα διεκδικήσει τον πρώτο τίτλο της χρονιάς η Ανόρθωση. Η αλυσίδα μετάδοσης του ιού μεγαλώνει σχεδόν καθημερινά στα αποδυτήρια της «Κυρίας», καθώς χθες εντοπίστηκε άλλο ένα κρούσμα, το έκτο σε διάστημα μίας εβδομάδας.

Η διασπορά του ιού, σε συνδυασμό με την ανησυχητική επιδημιολογική εικόνα (και) στον Άρη, οδήγησε τους κυπελλούχους στην απόφαση να ακυρωθεί το προγραμματισμένο για χθες φιλικό με τη λεμεσιανή ομάδα. Την ίδια τύχη είχε ο προχθεσινός αγώνας με τη Δόξα, όπως και η αναμέτρηση με τον Απόλλωνα στις 2 Ιουλίου. Ο Τιμούρ Κετσπάγια προσπαθεί μετ’ εμποδίων να ανεβάσει τον βαθμό ετοιμότητας της ομάδας του μέσα από τις προπονήσεις, καθώς υπάρχουν αρκετά νέα πρόσωπα σε σχέση με πέρυσι.

Η προετοιμασία στις Πλάτρες ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής με δίτερμα και μετά το σημερινό ρεπό οι ποδοσφαιριστές θα μπουν από αύριο στην τελική ευθεία της προετοιμασίας τους για τον αγώνα του Σούπερ Καπ με την Ομόνοια, την Τρίτη στο ΓΣΠ. Η πρώτη αναμέτρηση της σεζόν είναι στον «αέρα», καθώς, σύμφωνα με το πρωτόκολλο της ΚΟΠ, εάν εντοπιστούν τέσσερα κρούσματα στην ίδια ομάδα με ποδοσφαιριστές οι οποίοι είναι στον κατάλογο Α, τότε οι αγώνες που είναι προγραμματισμένοι εντός επτά ημερών από το πρώτο θετικό κρούσμα, μετά από αίτημα του σωματείου, αναβάλλονται.

Στασιμότητα επικρατεί στο μετεγγραφικό μέτωπο. Από βδομάδας θα ολοκληρωθεί η μετεγγραφή του Ασάφ Τζουρ, ενώ δεν προκύπτει βιασύνη από την τεχνική ηγεσία για την προσθήκη μέσου, με την οποία ολοκληρώνεται το αρχικό πλάνο ενίσχυσης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ