aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαAνόρθωση: Στο αεροδρόμιο για Ανανίτζε

Aνόρθωση: Στο αεροδρόμιο για Ανανίτζε

Λίγο πριν τις 17:00 αναμένεται στην Κύπρο ο  Γιάνο Ανανίντζε. Ο Γεωργιανός μεσοεπιθετικός θα ταξιδέψει από την Μόσχα στην Κύπρο με σκοπό να ολοκληρώσει τη μετεγγραφή του στην Ανόρθωση.

Ο 27χρονος πολυθεσίτης διεθνής συμφώνησε προφορικά με τον Τιμούρ Κετσπάγια και εντός της ημέρας οι δύο πλευρές στην παρουσία της διοίκησης θα συζητήσουν τους τελευταίους όρους της συμφωνίας. Εφόσον δεν προκύψει κάποιο απρόοπτο το αργότερο μέχρι αύριο η «Κυρία» θα ανακοινώσει μία μετεγγραφή από το… πάνω ράφι και θα ενισχυθεί σημαντικά ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος.

Διαβάστε επίσης: Στην Ανόρθωση για το Euro ο Ανανίτζε

Ο Ανανίτζε έμεινε ελεύθερος από την Σπαρτάκ Μόσχας το πρωί της Τρίτης (21/1) και ο Τιμούρ Κετσπάγια έχοντας ως σύμμαχο τον Γκεόργκι Κικλάντζε έπεισε τον συμπατριώτη του ποδοσφαιριστή να συνεχίσει την καριέρα του στην Κύπρο και την Ανόρθωση. Σημαντικό ρόλο έπαιξε η γερή (1.000.000 ευρώ) αποζημίωση που πήρε από την Σπαρτάκ Μόσχας.

Η απόκτηση του Ανανίτζε ενισχύει σημαντικά την Ανόρθωση, καθώς μπορεί να δώσει λύσεις τόσο ως επιτελικός μέσος, όσο και στα «φτερά» της επίθεσης.

Διαβάστε επίσης: Ανόρθωση: Δύο ενδιαφερόμενοι για Σαντίκ, περιμένουν Γκέντσογλου

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ