aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Στο… αέρα ο Μικελτάντζε

Ανόρθωση: Στο… αέρα ο Μικελτάντζε

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Πρόβλημα φαίνεται να προκύπτει στην παραμονή του Μπέκα Μικελτάντζε στην Ανόρθωση, αφού ο Σύλλογος της Αμμοχώστου δεν έχει καταβάλει τη ρήτρα των 30.000 ευρώ στη Ρουστάβι, ομάδα στην οποία ανήκει ο ποδοσφαιριστής. Η αποκάλυψη έγινε στην εκπομπή «Τα Λέμε Όλα» στον Active (107.4 & 102.5). Η ρήτρα έπρεπε να πληρωθεί μέχρι και τις 31 Μαΐου, κάτι που δεν έγινε από πλευράς Ανόρθωσης και πλέον αλλάζουν τα δεδομένα στην περίπτωση του Γεωργιανού.

Εξέλιξη που φέρνει την ομάδα της Αμμοχώστου σε δύσκολη θέση, καθώς θεωρείτο δεδομένο πως ο Μικελτάντζε θα παρέμενε στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», κάτι που είχε ζητήσει και ο Τιμούρ Κετσπάγια. Μάλιστα, σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Κετσπάγια έκανε αναφορά για παρουσία τεσσάρων Γεωργιανών ποδοσφαιριστών στην Ανόρθωση τη νέα σεζόν, συμπεριλαμβάνοντας σε αυτούς και τον Μικελτάντζε, εκτός από τους Οκριασβίλι, Λόρια και Κατσαράβα.

Διαβάστε επίσης: Mικελτάντζε: H «σκιά» Μαμούκα, το 40%, η αύξηση και ο Κετσπάγια

Για την ώρα η παραμονή Μικελτάντζε είναι στον… αέρα, εκτός αν υπάρχει κάποια άλλη συμφωνία η οποία δεν έχει δει το φως της δημοσιότητας. Θυμίζουμε ότι, στη μετεγγραφή Μικελτάντζε είχε… βάλει το χέρι του και ο Μαμούκα και δεν αποκλείεται η όλη ιστορία να συνδέεται με τον Γεωργιανό ατζέντη, ο οποίος έχει να παίρνει εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ από την Ανόρθωση μετά και τις συμφωνίες που είχαν γίνει επί διοίκησης Αντρέα Παντελή.

Διαβάστε επίσης: Ανόρθωση: Στην Κύπρο επαγγελματίες – τεχνοκράτες για παρουσίαση πρότασης

Στα άλλα μετεγγραφικά ζητήματα, η προσπάθεια ενίσχυσης επικεντρώνεται στην απόκτηση αριστερού μπακ. Φαίνεται ότι ο Τιμούρ Κετσπάγια έχει εντοπίσει ποδοσφαιριστή και έχει αρχίσει τις επαφές. Υπάρχει μια περίπτωση Ισπανού που αγωνίζεται εκτός της χώρας του, όμως δεν είναι σίγουρο ότι είναι η πρώτη επιλογή. Το θετικό για τον Κετσπάγια είναι ότι έχει χρόνο για να αξιολογήσει ποδοσφαιριστές, αφού ήδη έχει κάνει αρκετές κινήσεις και απομένουν ακόμη 4-5 για να συμπληρωθεί το ρόστερ. Η περίπτωση του Αρτυματά παραμένει στο προσκήνιο και αναμένεται συνάντηση με τη διοίκηση του ΑΠΟΕΛ για να διαφανεί αν υπάρχει έδαφος για να ολοκληρωθεί η μετεγγραφή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ