aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Στην πτήση και οι υπό δοκιμή, πάει για εξτρέμ

Ανόρθωση: Στην πτήση και οι υπό δοκιμή, πάει για εξτρέμ

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Το πρώτο μέρος της προετοιμασίας της Ανόρθωσης, που έγινε στις Πλάτρες έχει ολοκληρωθεί. Ο Τιμούρ Κετσπάγια δούλεψε με τους ποδοσφαιριστές του όσο καλύτερα μπορούσε. Στην αποστολή της Ανόρθωσης υπάρχουν συνολικά 28 ποδοσφαιριστές, μαζί με τους υπό δοκιμή Μιχάλης Χριστοδούλου και Φώτη Κέζο. Όλοι προγραμματίζεται να ακολουθήσουν την αποστολή της ομάδας στην Ολλανδία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας και θα προκύψει στη συνέχεια η τελική αξιολόγηση.

Την ερχόμενη Τρίτη θα γίνει η αναχώρηση και με την επιστροφή στην Κύπρο θα υπάρξει ξεκαθάρισμα σε πολλές περιπτώσεις. Όπως για παράδειγμα των δυο υπό δοκιμή, οι οποίοι για να ακολουθήσουν την αποστολή σημαίνει ότι αφήνουν καλές εντυπώσεις, όπως και για παίκτες που ήταν δανεικοί.

Διαβάστε επίσης: Ανόρθωση: Δύο κινήσεις στο χέρι με Αρτυματά για Τιμούρ

Η Ανόρθωση θα δουλέψει για δυο εβδομάδες στην Ολλανδία και θα δώσει πέντε φιλικά παιχνίδια μέσα από τα οποία ουσιαστικά θα μπορέσει ο Κετσπάγια και οι συνεργάτες του να διατυπώσουν ξεκάθαρη εικόνα για το ρόστερ και τις δυνατότητές του. Μάλιστα, το γεγονός ότι δεν έχουν κλείσει ακόμη οι εκκρεμότητες για τις μετεγγραφές δίνει τη δυνατότητα στον Γεωργιανό να διορθώσει τυχόν αδυναμίες που ίσως διακρίνει στην προετοιμασία.

Την ίδια ώρα, η προσπάθεια για απόκτηση ακραίου επιθετικού όλο και εντείνεται, αν και ακόμη δεν νιώθει πίεση η τεχνική ηγεσία. Ενίσχυση θα γίνει και με τερματοφύλακα κάτω των 22 χρόνων και στην Ανόρθωση αξιολογούν κάποιες περιπτώσεις που έχουν πέσει στο τραπέζι.

Διαβάστε επίσης: Η συγκινητική ενέργεια της γιαγιάς Σταυρούλας και η αγάπη για τον Τιμούρ

Αγωνιστικά εκτός προπονήσεων παραμένουν οι Λεμέσιος και Κυριάκου, ενώ ο Παναγιώτης Αρτυματάς εκτιμάται ότι σύντομα θα αρχίσει προπονήσεις. Εν τω μεταξύ, έχει διευθετηθεί φιλικό με την επιστροφή της ομάδας στην Κύπρο. Το φιλικό θα γίνει απέναντι στην Αγία Νάπα στις 3 Αυγούστου στο «Τάσος Μάρκου» και θα αρχίσει στις 18:00. Σίγουρα στο επίκεντρο του φιλικού θα είναι ο Ντάνιελ Πράνιτς που μετά το τέλος της συνεργασίας του με την Ανόρθωση συνεχίζει στην Αγία Νάπα. Η τιμή εισόδου ορίστηκε στα €10 και οι κάρτες διαρκείας δεν ισχύουν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ