aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Στην… πρίζα το «εφεδρικό» δίδυμο

Ανόρθωση: Στην… πρίζα το «εφεδρικό» δίδυμο

Καθοριστικό για τη συμμετοχή του Σπύρου Ρισβάνη στο ντέρμπι της Δευτέρας (24/1) με την ΑΕΚ στην «Αρένα» θα είναι το επόμενο διήμερο. Ο Ελλαδίτης αμυντικός έχασε αρκετές προπονήσεις το προηγούμενο διάστημα και μέσα στο σαββατοκύριακο ο Τιμούρ Κετσπάγια θα αξιολογήσει τον βαθμό ετοιμότητάς του.

Εφόσον ο ψιλόλιγνος στόπερ κριθεί ετοιμοπόλεμος θα πάρει φανέλα βασικού είτε σε σχηματισμό 4-2-3-1 με παρτενέρ έναν εκ των Αντωνιάδη ή Κορρέα είτε σε σχηματισμό με τριάδα στα μετόπισθεν. Σε διαφορετική περίπτωση, δηλαδή εάν ο Γεωργιανός προπονητής διαπιστώσει πως ο Ρισβάνης δεν είναι σε θέση να ανταποκριθεί στο ρυθμό ενός παιχνιδιού με πολύ υψηλό βαθμό δυσκολίας, η Ανόρθωση θα παραταχθεί με… εφεδρικό αμυντικό δίδυμο στην «Αρένα».

Αντωνιάδης και Κορρέα, βάσει συμμετοχών αποτελούν εναλλακτικές επιλογές των Αραγιούρι και Ρισβάνη. Ο Φινλανδός αμυντικός τραυματίστηκε στο παιχνίδι κυπέλλου με την Πάφος FC και δεν θα είναι διαθέσιμος. Στο απουσιολόγιο του Τιμούρ Κετσπάγια βρίσκεται και ο τιμωρημένος Ουάρντα. Ο Αιγύπτιος από την αρχή της σεζόν είναι σταθερά από τους κορυφαίους της Ανόρθωσης και η απουσία του είναι πολύ σημαντική. Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος είναι ο πιθανότερος αντικαταστάτης του, δίχως να αποκλειστεί το ενδεχόμενο έκπληξης από τον Κετσπάγια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ