aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Στην «πρίζα» 15 ποδοσφαιριστές

Ανόρθωση: Στην «πρίζα» 15 ποδοσφαιριστές

«Όλοι υπό κρίση, κι όλα στην ώρα τους», είναι το μήνυμα που στέλνουν στην Ανόρθωση για το κεφάλαιο ανανεώσεις συμβολαίων. Μπορεί να διανύουμε τα αρχικά στάδια της αγωνιστικής περιόδου, όμως το γεγονός πως στο τέλος της σεζόν μένουν ελεύθεροι 15 ποδοσφαιριστές δεν περνά απαρατήρητο.

Συμβόλαιο έως τον Μάιο του 2022 έχουν οι Γκιόργκι Λόρια, Σπύρος Ρισβάνης, Πάουλους Αραγιούρι, Χοφχάνες Αμπαρτζουμιάν, Κωστάκης Αρτυματάς, Αζέρ Μπουσουλάτζιτς, Γιόζεφ Χουσμπάουερ, Νίκος Καλτσάς, Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, Κάιλ Λάφερτι και Νίκα Κατσαράβα.

Συμβόλαιο ενός έτους υπέγραψε με την Ανόρθωση ο Αμρ Ουάρντα, ο οποίος πήρε αποζημίωση και από τον ΠΑΟΚ, ενώ ως δανεικοί αγωνίζονται στην «Κυρία» οι Ασάφ Τζουρ (Χάποελ Ραανανά), Μίλος Ντέλετιτς (ΑΕΚ Αθηνών) και Νίκα Νινούα (ΠΑΟΚ). Εν ολίγοις, από τους ξένους/κοινοτικούς ποδοσφαιριστές που βρίσκονται σήμερα στο ρόστερ της «Κυρίας», μόνο οι Ντένις Πόποβιτς και Άντερσον Κορέια έχουν συμβατικές υποχρεώσεις και για την επόμενη σεζόν.

Στην ομάδα της Αμμοχώστου δεν πρόκειται να βιαστούν. Σημειώνουν ότι δεν θα αρχίσουν επαφές για ανανεώσεις συμβολαίων τουλάχιστον μέχρι τον Δεκέμβριο, τακτική που ακολούθησαν και πέρυσι, διαβεβαιώνοντας πως όσοι αξίζουν θα ανταμειφθούν με επέκταση συμβολαίου.

Προφανώς και δεν θα ανανεωθούν τα συμβόλαια όλων των ποδοσφαιριστών, όμως, από τη στιγμή που όσοι μένουν ελεύθεροι έχουν το δικαίωμα να συμφωνήσουν με άλλη ομάδα από την 1η Ιανουαρίου, το παράθυρο της ανανέωσης συμβολαίων θα ανοίξει (πιθανότατα επιλεκτικά) προτού ανοίξει η αυλαία της χειμερινής μετεγγραφικής περιόδου.

Προτεραιότητα θα δοθεί στον αρχηγό της ομάδας, Κωστάκη Αρτυματά. Ο Κύπριος μέσος με το σπαθί του έχει καταφέρει να γίνει ηγετική προσωπικότητα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», έχει κάνει άλματα βελτίωσης και δικαίως η περίπτωσή του αξιολογείται ως η σημαντικότερη. Το υφιστάμενο συμβόλαιο προνοεί απολαβές 120.000 ευρώ και εκτιμάται πως δεν θα προκύψουν ιδιαίτερες δυσκολίες για να σφραγιστεί η παραμονή του 28χρονου άσου στην ομάδα της Αμμοχώστου για τα επόμενα χρόνια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ