aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Στην Κύπρο ο Νόβοτνι, ποσοστό μεταπώλησης στην Μπόχουμ

Ανόρθωση: Στην Κύπρο ο Νόβοτνι, ποσοστό μεταπώλησης στην Μπόχουμ

Η επιμονή και η υπομονή της Ανόρθωσης στην περίπτωση του Σόμα Νόβοτνι φέρνει καρπούς. Ο Ούγγρος επιθετικός αναμένεται στην Κύπρο το βράδυ της Κυριακής με σκοπό να ολοκληρώσει τη μετεγγραφή του στην ομάδα της Αμμοχώστου.

Αν και απομένουν ακόμη κάποιες λεπτομέρειες για ολοκλήρωση της συμφωνίας, η άφιξη του 27χρονου επιθετικού της Μπόχουμ στην Κύπρο μαρτυρά ότι το νερό μπήκε στ’ αυλάκι και είναι θέμα χρόνου να πέσουν οι υπογραφές.

Ανάμεσα στην «Κυρία» και τον Νόβοτνι υπάρχει συμφωνία για συμβόλαιο μέχρι το 2023 με μηνιαίες απολαβές κοντά στις 20.000 ευρώ, ενώ η Μπόχουμ συναίνεσε στην παραχώρηση του ποδοσφαιριστή έξι μήνες πριν τη λήξη του συμβολαίου του χωρίς οικονομικό αντάλλαγμα. Ο γερμανικός σύλλογος θα διατηρεί ποσοστό σε περίπτωση μεταπώλησης του Νόβοτνι, κάτι που βρήκε σύμφωνη την ομάδα της Αμμοχώστου. Ο Ούγγρος επιθετικός θα τεθεί άμεσα υπό τις οδηγίες του Κετσπάγια και θα είναι διαθέσιμος για το ντέρμπι της 16ης αγωνιστικής με τον ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ. Είναι σε άριστη αγωνιστική κατάσταση και δεν θα μπορούσε να μην ήταν από την στιγμή που ανήκε σε ομάδα της Μπουντεσλίγκα και αγωνίστηκε δύο φορές μέσα στον Δεκέμβριο με τελευταία στις 18 του μήνα, στην εντός έδρας ήττα της Μπόχουμ με 1-0 από την Ουνιόν Βερολίνου.

Με την απόκτηση του ύψους 1,85μ. κλείνει η βασική προτεραιότητα της Ανόρθωσης στη χειμερινή μετεγγραφική περίοδο και η προσοχή πλέον στρέφεται στην προσθήκη ενός μέσου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ