aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Στην αναμονή για Ρισβάνη, θέλει χρόνο ο Αμπαρτζουμιάν

Ανόρθωση: Στην αναμονή για Ρισβάνη, θέλει χρόνο ο Αμπαρτζουμιάν

Έπαιξε με τη φωτιά αλλά δεν κάηκε η Ανόρθωση στο παιχνίδι με τον Εθνικό. Τα μαύρα σύννεφα που σκέπασαν το «Αντώνης Παπαδόπουλος» στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης διαλύθηκαν με το τελικό σφύριγμα του Δημήτρη Σολωμού που βρήκε την ομάδα της Αμμοχώστου να καταγράφει την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα (2-1).

Η «Κυρία» μπορούσε να «σκοτώσει» την αναμέτρηση με τρίτο γκολ στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου, όμως όσο κυλούσε ο χρόνος ο Εθνικός ήταν καλύτερος, πιο απαιτητικός και έφτανε με σχετική ευκολία στην εστία του Λόρια. Κατέγραψε 12 τελικές προσπάθειες, μείωσε σε 2-1 στο 90’ και πρόλαβε να απειλήσει άλλες δύο φορές, με τον Γεωργιανό τερματοφύλακα να είναι στο τέλος ο πιο καθοριστικός παίκτης της Ανόρθωσης στο παιχνίδι.

Ναι μεν υπήρχε η δικαιολογία της κούρασης από τον αγώνα με την Παρτίζαν μεσοβδόμαδα, όμως δεν αποτελεί άλλοθι για την Ανόρθωση. Οι ποδοσφαιριστές που μπήκαν ως αλλαγή αντί να βελτιώσουν την εικόνα της ομάδας, έκαναν το αντίθετο και οι φίλοι της «Κυρίας» καρδιοχτύπησαν μέχρι να ακουστεί το τελικό σφύριγμα.

Οι κυανόλευκοι γύρισαν σελίδα και επικεντρώθηκαν στο εκτός έδρας παιχνίδι του Σαββάτου (25/9) με τον Άρη στη Λεμεσό. Ο Σπύρος Ρισβάνης αποχώρησε με πόνους στη μέση και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί αύριο. Ο Ελλαδίτης έχει χρόνιο πρόβλημα στη μέση και δεν φαίνεται να προκύπτει κάτι σοβαρό. Δεν είναι επιπόλαιος ο τραυματισμός του Αμπαρτζουμιάν, ο οποίος θα χρειαστεί κι άλλο χρόνο για να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση, ενώ τις επόμενες μέρες θα διαφανεί κατά πόσο θα επιστρέψουν στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας οι Λάφερτι και Χριστοφή. Εξέτισε την ποινή της τιμωρίας του ο Ντέλετιτς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ