aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Στην άκρη η πρόταση με αυξημένες απολαβές στον Τιμούρ

Ανόρθωση: Στην άκρη η πρόταση με αυξημένες απολαβές στον Τιμούρ

ΤΟΥ ΣΙΜΟΥ ΠΑΦΙΤΗ

Στην προσπάθεια που καταβάλλεται ώστε η Ανόρθωση να ανατρέψει τα δεδομένα και να πετύχει τον μεγάλο στόχο της κατάκτησης του πρώτου πρωταθλήματος ύστερα από 13 χρόνια έχουν επικεντρωθεί όλοι στην ομάδα της Αμμοχώστου. Το πολυσυζητημένο κεφάλαιο της ανανέωσης συμβολαίου του Τιμούρ Κετσπάγια μπήκε μεν στην άκρη, όμως δεν βρίσκεται σε μηδενική βάση. Η διοίκηση της «Κυρίας» κατέθεσε πρόταση στον Γεωργιανό προπονητή για νέο συμβόλαιο συνεργασίας και μάλιστα με αυξημένες απολαβές σε σχέση με το υφιστάμενο. Ουσιαστική εξέλιξη δεν υπάρχει, καθότι προκύπτουν όροι που είτε η μία είτε η άλλη πλευρά επιθυμούν να επανεξετάσουν. Ως εκ τούτου κρίθηκε σκόπιμο το όλο θέμα να μπει στον «πάγο» και να προσηλωθούν όλοι στην επίτευξη των στόχων της κατάκτησης των εγχώριων τίτλων.

Η ισοπαλία με τον Απόλλωνα έχει αυξήσει τη βαθμολογική διαφορά από την πρωτοπόρο Ομόνοια στους εφτά βαθμούς και με εννέα αγώνες να απομένουν για το τέλος της σεζόν, το ντέρμπι του Σαββάτου με τους πράσινους στο ΓΣΠ αποκτά τον χαρακτήρα του τελικού. Η Ανόρθωση θα επιδιώξει να κερδίσει για πρώτη φορά κάποιο συνδιεκδικητή του τίτλου απέναντι στους οποίους μετρά τρεις ισοπαλίες και τέσσερις ήττες σε εφτά παιχνίδια. Επίσης, ο Τιμούρ Κετσπάγια καλείται να σπάσει το «ρόδι» κόντρα στον Χένινγκ Μπεργκ. Σε τέσσερις αναμετρήσεις με τους δύο στους πάγκους η Ομόνοια νίκησε δύο φορές και δύο αγώνες έληξαν ισόπαλοι. Οι κυανόλευκοι αγνοούν την επιτυχία με αντίπαλο το «τριφύλλι» στα τελευταία έξι παιχνίδια τους και συγκεκριμένα από τις 6 Μαΐου 2018.

Μοιρασμένες είναι οι πιθανότητες για να προλάβει ο Ελουντού, ο οποίος γυμνάστηκε χθες ατομικά, με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές να είναι διαθέσιμοι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ