aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Στη γωνία για Ιωάννου

Ανόρθωση: Στη γωνία για Ιωάννου

ΤΟΥ ΣΙΜΟΥ ΠΑΦΙΤΗ

Στη μετεγγραφική λίστα του Τιμούρ Κετσπάγια και μάλιστα σε περίοπτη θέση βρίσκεται το όνομα του Νικόλα Ιωάννου. Ο αριστεροπόδαρος αμυντικός επιστρέφει στη Νότιγχαμ Φόρεστ μετά το δανεισμό του στον Άρη Θεσσαλονίκης, όπου κατέγραψε δέκα εμφανίσεις και ένα γκολ στο δεύτερο μισό της σεζόν. Στον 25χρονο αμυντικό θα δοθεί δεύτερη ευκαιρία για καθιέρωση στο ρόστερ της Νότιγχαμ, με την οποία έχει συμβόλαιο έως το Καλοκαίρι του 2023. Πάντως, η πληροφόρηση που υπάρχει από τα αγγλικά Μέσα Ενημέρωσης και όχι μόνο οι πιθανότητες παραμονής του στην ομάδα είναι ελάχιστες και κάπου εδώ μπαίνει στο «παιχνίδι» η Ανόρθωση. Στην «Κυρία» είναι ενήμεροι από πρώτο χέρι για την πιθανότητα παραχώρησης του Νικόλα Ιωάννου και είναι έτοιμοι να τον ντύσουν στα κυανόλευκα. Απαραίτητη προϋπόθεση για μια τέτοια μετεγγραφή είτε με τη μορφή δανεισμού είτε με ελευθέρα είναι το οικονομικό σκέλος να μην ξεφεύγει από το διαθέσιμο μπάτζετ της Ανόρθωσης, η οποία δεν είναι διατεθειμένη να μπει σε διαδικασία πλειστηριασμού με κυπριακές ή άλλες ομάδες.

Το έναυσμα για την έναρξη του μετεγγραφικού σχεδιασμού των κυπελλούχων θα δοθεί με τις υπογραφές στο νέο διετές συμβόλαιο του Τιμούρ Κετσπάγια, με τον Δημήτρη Χριστοφόρου να ξεκαθαρίζει σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις ότι δεν ενημερώθηκε κανείς παίκτης ότι αποχωρεί και να εξηγεί γιατί καθυστερεί η επισημοποίηση της συμφωνίας με τον προπονητή. «Σε γενικές γραμμές οι δύο μεριές έχουν συμφωνήσει στα βασικά. Να είστε βέβαιοι ότι αν ήμασταν έτοιμοι θα το κάναμε. Πρέπει να υπάρξει συμφωνία σε όλα τα θέματα και αυτή να σφραγιστεί με υπογραφές. Δεν λέω ότι υπάρχει το οποιοδήποτε πρόβλημα, δεν θέλουμε να περάσει αυτό στον κόσμο και δεν είναι αυτή η πραγματικότητα, αλλά θα γίνει τη στιγμή που θα κλειδώσουν τα πάντα», σημείωσε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ