aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Σταυρώνει τα χέρια του ο Τιμούρ

Ανόρθωση: Σταυρώνει τα χέρια του ο Τιμούρ

Οι επιστροφές των διεθνών στην Ανόρθωση προκαλούν μία επιπρόσθετη αγωνία, αφού την προηγούμενη φορά έφερε και… κρούσματα κορωνοϊού. Ούτε λίγο ούτε πολύ, από τις προπονήσεις της ομάδας της Αμμοχώστου έλειψαν αυτές τις ημέρες δώδεκα διεθνείς, σχεδόν το μισό ρόστερ. Οι Κύπριοι διεθνείς (Αρτυματάς, Χριστοφή, Ρουσιάς, Αβραάμ, Ιωάννου, Αντωνιάδης και Χρυσοστόμου), όπως και ο Αραγιούρι, θα επιστρέψουν αύριο, ενώ την Πέμπτη αναμένονται στο «Αντώνης Καράς» οι Λόρια, Λάφερτι και Αμπαρτζουμιάν.

Ο Τιμούρ Κετσπάγια σταυρώνει τα χέρια του να επιστρέψουν όλοι υγιείς και να τεθούν στη διάθεσή του για τον πρώτο αγώνα του νέο πρωταθλήματος, κόντρα στη Δόξα στο Μακάρειο, την Κυριακή. Όπως διαπιστώθηκε και στο φιλικό με αντίπαλο την Καρμιώτισσα, ο Γεωργιανός τεχνικός έχει πληθώρα επιλογών στις περισσότερες θέσεις.

Ικανοποιητική για να αντεπεξέλθει η ομάδα του τόσο στις εγχώριες διοργανώσεις, όσο και στους ομίλους του Κόνφερενς Λιγκ. Στην παρούσα φάση, πάντως, πρώτο ζητούμενο είναι να μπει νικηφόρα στη νέα σεζόν, αν και υπάρχει μεγάλος σεβασμός στις δυνατότητες της ομάδας της Κατωκοπιάς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ