aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Στάλθηκε η απολογία για Ουάρντα, «καμία ποινή δεν δικαιολογείται»

Ανόρθωση: Στάλθηκε η απολογία για Ουάρντα, «καμία ποινή δεν δικαιολογείται»

Ενώπιον του Αθλητικού Δικαστή της ΚΟΠ, Αριστοτέλη Βρυωνίδη θα βρεθεί την Τετάρτη (2/3) η παραπομπή του Αμρ Ουάρντα από τον Πειθαρχικό Εισαγγελέα για αντιαθλητική συμπεριφορά μετά το τέλος του αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ.

Το νομικό τμήμα της Ανόρθωσης έστειλε την απολογία εκ μέρους του Αιγύπτιου μεσοεπιθετικού, στην οποία εκφράζει τη θέση πως δεν δικαιολογείται καμία ποινή προς τον ποδοσφαιριστή. Η πλευρά της «Κυρίας» υπογραμμίζει πως στο φύλλο αγώνος δεν καταγράφεται το παραμικρό παρά μόνο η ρίψη αντικειμένων από πλευράς φίλων του ΑΠΟΕΛ.

Στην υπερασπιστική της γραμμή η Ανόρθωση σημειώνει επίσης πως ότι καταγράφεται στα βίντεο που δημοσιεύθηκαν έγινε μετά το τέλος του αγώνα και αποκλειστικά προς τους οπαδούς της «Κυρίας». χωρίς να προκαλέσει σε καμιά περίπτωση την αντίπαλη κερκίδα. Τέλος, υπογραμμίζεται πως υπάρχει  σειρά παρόμοιων παραπομπών όπου η μέγιστη ποινή που επιβλήθηκε ήταν πρόστιμο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ