aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Στα… στενά η «Κυρία»

Ανόρθωση: Στα… στενά η «Κυρία»

Αν το φιλικό στην Πάφο ήταν η πρόβα τζενεράλε για την Ανόρθωση, ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος (την ερχόμενη Κυριακή αντιμετωπίζει την ΑΕΛ στο Τσίρειο), μάλλον ο Τιμούρ Κετσπάγια κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα…

Η Ανόρθωση παρουσίασε ποδοσφαιριστές με βαριά πόδια, νωθρούς και επιρρεπείς στο λάθος. Είναι ενδεικτικό το γεγονός ότι στο διάστημα που αγωνίζονταν οι αρχικές ενδεκάδες, η «Κυρία» ήταν ουσιαστικά ακίνδυνη επιθετικά και περίμενε κάτι καλό από στατικές φάσεις. Οι πλείστοι από τους νεοφερμένους κυανόλευκους όχι μόνο δεν ενθουσιάζουν, αλλά προβληματίζουν.

Διαβάστε επίσης: Κετσπάγια: «Δεν γίνεται να δεχόμαστε τέτοια γκολ… είμαστε μια χαρά»

Κι ενώ η Πάφος FC είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και το προβάδισμα στο σκορ από τα γκολ του Μπεριγκόντ, από το 7’ και το 51’, προ του φάσματος της φιλικής «συντριβής», η ομάδα του Κετσπάγια βελτιώθηκε κάπως και αξιοποιώντας τις πολλές αλλαγές μείωσε στο σκορ με τον Καλτσά (67’), είχε δοκάρι με τον Ντουρίς (72’) και χαμένες ευκαιρίες με τους Ιωάννου και Κατσαράβα και προσπάθησε να βελτιώσει κάπως την εικόνα της.

Για άλλο ένα ματς, φάνηκε πως η Ανόρθωση υποπίπτει εύκολα σε αμυντικές αδράνειες και μόνο όταν υπάρχει συνοχή μεταξύ κέντρου και οπισθοφυλακής βελτιώνεται κάπως. Επίσης, η αστοχία παραμένει σε υψηλό ποσοστό, αφού το «εύκολο» γκολ απουσίαζε σε άλλο ένα ματς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ