aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Στα… πιτς μέχρι νεοτέρας ο Αρτυματάς

Ανόρθωση: Στα… πιτς μέχρι νεοτέρας ο Αρτυματάς

Η ήττα από τον Ολυμπιακό, οι δηλώσεις του Τιμούρ Κετσπάγια για αποχωρήσεις παικτών και η απόφαση να τεθούν εκτός ομάδας οι Κάιλ Λάφερτι και Νίκα Κατσαράβα επισκίασε τα πάντα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Ακόμα και τον τραυματισμό του πολυτιμότερου ποδοσφαιριστή της ομάδας για τον μήνα Οκτώβριο, όπως αναδείχθηκε από τον κόσμο της ομάδας, μέσω ψηφοφορίας. Ο λόγος για τον Κώστα Αρτυματά, ο οποίος αποκόμισε πρόβλημα τραυματισμού στο γόνατο. Στην ομάδα της Αμμοχώστου επικρατεί ανησυχία για το μέγεθος της ζημιάς, ωστόσο αποφεύγουν να προβλέψουν το διάστημα της απουσίας του από την αγωνιστική δράση.

Πέρασε από ιατρικές εξετάσεις και θα γίνει επαναξιολόγηση της κατάστασής του προς το τέλος της βδομάδας. Είναι δεδομένο πως θα χάσει το παιχνίδι με τη Γάνδη, για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Κόνφερενς Λιγκ, ενώ πολύ δύσκολα θα είναι διαθέσιμος για το ντέρμπι της 11ης αγωνιστικής με τον Απόλλωνα. Επίσης, με απόφαση της τεχνικής ηγεσίας ο Αρτυματάς θα εκτίσει την ποινή της τιμωρίας του (σ.σ. συμπλήρωσε απαγορευμένο αριθμό κίτρινων καρτών) στην αναμέτρηση με την ΠΑΕΕΚ για την 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ