aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: «Σπρώχνει» για την απόκτηση μέσου, τα δεδομένα με Λαβόρδε

Ανόρθωση: «Σπρώχνει» για την απόκτηση μέσου, τα δεδομένα με Λαβόρδε

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Σε προχωρημένος επαφές με Ευρωπαίο μέσο βρίσκεται η διοίκηση της Ανόρθωσης, που προσπαθεί να εξασφαλίσει θετική απάντηση για να κινήσει τις διαδικασίες υπογραφής συμβολαίου. Αυτό σημαίνει ότι είναι πιθανό να προκύψει ανακοίνωση προτού μας αποχαιρετήσει το 2018, μιας και οι μετεγγραφικές διεργασίες είναι εξέλιξη και ο Γιούργκεν Στρέπελ δουλεύει πυρετωδώς για να έχει το συντομότερο τους νέους ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του.

Πέρα από την απόκτηση μέσου, η «Μεγάλη Κυρία» βρίσκεται επίσης σε επαφές με ακραίο επιθετικό και προσπαθεί να εξασφαλίσει το «ναι» και να κλείσει μία σημαντική εκκρεμότητα. Προς το παρόν, με σιγουριά μπορεί να γραφτεί μόνο ότι ο Σισέ θα αποτελέσει παρελθόν, ενώ ο επόμενος αναμένεται να είναι ο Κάτσαρ.

Διαβάστε επίσης: Ανόρθωση: Ο Στρέπελ θα κριθεί (και) από τις μετεγγραφές

Πάντως, οι κυανόλευκοι δεν κλείνουν το παράθυρο και για τρίτη κίνηση ενίσχυσης. Κάτι που αν συμβεί θα φέρει στην πόρτα της εξόδου έναν εκ των Βάργκιτς και Λαβόρδε. Ο Ανδρέας Παντελή είχε συνάντηση με τον Κολομβιανό ακραίο επιθετικό και του μετέφερε την απογοήτευσή του για την απόδοσή του, τονίζοντάς τους ότι η προσφορά του είναι πολύ μικρότερη από την προσδοκώμενη και του έστειλε το πρώτο μήνυμα.

Διαβάστε επίσης: Παντελή: «Προβληματισμός για Λαβόρδε, μίλησα μαζί του»

Βεβαίως, η υπόθεση «Λαβόρδε» είναι δύσκολη μιας και δεσμεύεται με δύο χρόνια συμβόλαιο και δεν είναι εύκολο από οικονομικής πλευράς να αποζημιωθεί και να αποχωρήσει. Έτσι, αν γίνει τρίτη κίνηση είναι πιο πιθανό να αποχωρήσει ο Βάργκιτς, στη θέση του οποίου είτε θα επανεγγραφεί ο Φελγκέιρας, είτε θα αποκτηθεί άλλος τερματοφύλακας. Για την ώρα δεν έχει παρθεί καμία απόφαση για το πιο πάνω θέμα. Όπως φαίνεται, ο Στρέπελ ναι μεν πιστεύει πολύ στον Δημήτρη Δημητρίου, αλλά δεν φαίνεται να θεωρεί ότι μπορεί στην ηλικία που είναι να τραβήξει το κουπί μέχρι το τέλος και με αυτό τον τρόπο να θέλει και να τον προστατεύσει.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ