aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: «Σωτήρειο Αθλητικό Κέντρο» και Οδός Βαρωσίων

Ανόρθωση: «Σωτήρειο Αθλητικό Κέντρο» και Οδός Βαρωσίων

Η Ανόρθωση ανακοίνωσε ότι την Παρασκευή 22 Οκτωβρίου θα τιμηθεί, όπως και η Ανόρθωση, από τον Δήμο Αγλαντζιάς. Συγκεκριμένα θα γίνει μετονομασία του αθλητικού κέντρου των κυανολεύκων σε «Σωτήρειον Αθλητικό Κέντρο», προς τιμή του Σωτήρη Μιχαήλ Χατζηκωνσταντή, ενώ η οδός θα γίνει «Οδός Βαρωσίων»:

«Δυο πολύ σημαντικές εκδηλώσεις για το σύλλογο Ανόρθωσις Αμμοχώστου θα λάβουν χώρα στη Λευκωσία την Παρασκευή(22/10), με τον Δήμο Αγλαντζιάς να τιμά τόσο την ομάδα μας όσο και την κατεχόμενη πόλη μας.

Συγκεκριμένα, στις 17:30 θα γίνει η τελετή από το Δήμο Αγλαντζιάς για τη μετονομασία της οδού μπροστά από το Αθλητικό μας κέντρο σε «Οδό Βαρωσίων».

Στις 18:30 θα ακολουθήσει η εκδήλωση μετονομασίας του αθλητικού κέντρου σε «Σωτήρειον Αθλητικό Κέντρο», προς τιμή του Σωτήρη Μιχαήλ Χατζηκωνσταντή, ανθρώπου συνδεδεμένου με το τμήμα πετόσφαιρας γυναικών για 34 ολόκληρα χρόνια. Η απόφαση αυτή του Δ.Σ. του συλλόγου ανακοινώθηκε κατά την εξόδιο ακολουθία τον περασμένο Απρίλιο.

Καλούνται οι φίλαθλοι της ομάδας μας και όχι μόνο να παραστούν στις δυο εκδηλώσεις».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ