aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Σκόνη και θρύψαλα η παροικία των Γεωργιανών στο «Αντώνης Παπαδόπουλος»!

Ανόρθωση: Σκόνη και θρύψαλα η παροικία των Γεωργιανών στο «Αντώνης Παπαδόπουλος»!

Η επιστροφή του Τιμούρ Κετσπάγια στην Ανόρθωση το καλοκαίρι του 2019 άνοιξε τον δρόμο για γεωργιανή παροικία στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Στα δυόμιση χρόνια παρουσίας του Γεωργιανού προπονητή, στη δεύτερη θητεία του στην ομάδα της Αμμοχώστου, τη φανέλα της «Κυρίας» φόρεσαν οκτώ συμπατριώτες του, όμως επιβίωσε μόνο ένας!

Μετά το «διαζύγιο» με τον Νίκα Κατσαράβα τη σημαία των Γεωργιανών στο «Αντώνης Καρράς» κρατάει υψωμένη μόνο ο Γκιόργκι Λόρια. Προ εβδομάδων έφυγε (επίσης) κακήν κακώς ο Νίκα Νινούα, δίχως να δικαιώσει τον Κετσπάγια για την επιμονή του να τον φέρει στην Κύπρο. Το περασμένο καλοκαίρι αποχώρησαν οι Κβιλιτάια, Οκριασβίλι και Νταουσβίλι, οι οποίοι κατέληξαν ομαδικώς στον ΑΠΟΕΛ. Ο πρώτος αγοράστηκε από τους γαλαζοκίτρινους έναντι 500.000-600.000 από τη Γάνδη, ο δεύτερος ήταν ελεύθερος και την τελευταία στιγμή γύρισε την πλάτη στην Ομόνοια για να πάει στον ΑΠΟΕΛ και ο τρίτος ήταν ανένδοτος για λύση της συνεργασίας του με την Ανόρθωση, καθώς ήθελε να ακολουθήσει τους συμπατριώτες του στον «Αρχάγγελο».

Χαρακτηρίστηκε ως μετεγγραφική «βόμβα» τον Ιανουάριο του 2020 ο Τζάνο Ανανίτζε, όμως αποδείχθηκε «πατάτα». Κατέγραψε οκτώ συμμετοχές, μόλις δύο στο αρχικό σχήμα και είχε ελάχιστες καλές στιγμές. Παρά την πολυετή θητεία στην Σπάρτακ Μόσχας ήρθε ανέτοιμος στην Κύπρο και ανήμπορος να βοηθήσει τους κυανόλευκους. Στα βιβλία της ιστορίας θα μείνει γραμμένη η μετεγγραφή του Λούκα Μικάγια. Ήρθε σε ηλικία 18 ετών για να συμπληρώσει την τριάδα των τερματοφυλάκων της Ανόρθωσης το καλοκαίρι του 2019 χωρίς να πάρει ευκαιρίες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ