aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Σήκωσαν στο πόδι το Βελιγράδι οι «Μαχητές» (vids)

Ανόρθωση: Σήκωσαν στο πόδι το Βελιγράδι οι «Μαχητές» (vids)

Αισθητή έκαναν την παρουσία τους στο Βελιγράδι το βράδυ της Τετάρτης (8/12) οι οπαδοί της Ανόρθωσης. Οι φίλοι της «Κυρίας» έχουν εξαντλήσει τα 700 εισιτήρια που έχουν στη διάθεσή τους για το ιστορικό και κρίσιμο παιχνίδι με την Παρτίζαν στο «Παρτιζάνα» (19:45) για την 6η αγωνιστική των ομίλων του Κόνφερενς Λιγκ.

Ανάμεσά τους και πάρα πολλοί οργανωμένοι οπαδοί, με τους «Μαχητές» να ταξιδεύουν οργανωμένα για να βρεθούν στο πλευρό της αγαπημένης τους ομάδας, η οποία θα κυνηγήσει τις πιθανότητές της για «διπλό» που θα της χαρίσει τη δεύτερη θέση στον όμιλο και συμμετοχή στους αγώνες μπαράζ (με αντίπαλο μία ομάδα που θα τερματίσει τρίτη στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ) για μια θέση στους «16» της διοργάνωσης.

Αρκετοί φίλοι των κυανόλευκων ταξίδεψαν στο Βελιγράδι τις προηγούμενες μέρες, όμως ο κύριος όγκος οπαδών αφίχθη στην πρωτεύουσα της Σερβίας νωρίς το απόγευμα της Τετάρτης. Τους «Μαχητές» υποδέχθηκαν στο αεροδρόμιο οι οπαδοί της OFK Μπέογκραντ, τρίτης σε δυναμική ομάδας του Βελιγραδίου πίσω από Ερυθρό Αστέρα και Παρτίζαν.

Παρά το τσουχτερό κρύο οι οπαδοί της Ανόρθωσης με συνθήματα και τραγούδια έκαναν αισθητή την παρουσία τους σε κάθε στενό δρομάκι και πλατείες του Βελιγραδίου, όπου κινήθηκαν.

Fonbet xorigos

Δείτε τα βίντεο της ιστοσελίδας μας

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ