aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: «Σφαλιάρα» έντεκα χρόνων, τελευταία από Λάρκου!

Ανόρθωση: «Σφαλιάρα» έντεκα χρόνων, τελευταία από Λάρκου!

Ένα αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι που η Ανόρθωση είχε φέρει στα μέτρα της, προηγούμενη με 4-1 στο 60’, μετατράπηκε σε αρνητική επίδοση ένδεκα χρόνων για την ομάδα της Αμμοχώστου!

Η αντεπίθεση διαρκείας της Νέας Σαλαμίνας, σε συνδυασμό με την οπισθοχώρηση της «Κυρίας» που αποσυντονίστηκε μετά τις αλλαγές των Τεχέρα και Γκερέρο, προκάλεσαν άλλη μία… μαχαιριά στο ταλαιπωρημένο και γεμάτο από κτυπήματα σώμα της «Κυρίας» στη φετινή σεζόν.

Τα τέσσερα γκολ παθητικό για την Ανόρθωση σε παιχνίδι στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» αποτελούν τη χειρότερη επίδοση για τους κυανόλευκους από τις 28 Απριλίου 2012! Σε παιχνίδι για την 4η αγωνιστική της δεύτερης φάσης του πρωταθλήματος, η Ομόνοια με προπονητή τον Νεόφυτο Λάρκου είχε συντρίψει με 4-0 την Ανόρθωση με σκόρερ τους Μπεν Νταγιάν, Αντρέ Άλβες (δύο) και Μπεργκουνιού. Από το 2000 και έπειτα, τέσσερα γκολ σε εντός έδρας ματς η ομάδα της Αμμοχώστου δέχθηκε μόνο μία φορά ακόμη. Και πάλι από την Ομόνοια, στις 8 Μαΐου 2010, όταν οι πράσινοι κέρδισαν με 4-2.

Άλλες 13 φορές η Ανόρθωση δέχθηκε τρία γκολ στο «Αντώνης Παπαδόπουλος, εκ των οποίων στα δύο κέρδισε (4-3 την Ομόνοια στις 29 Απριλίου 2017 και 4-3 τον Ολυμπιακό στις 3 Φεβρουαρίου 2012). Όσο για το ποιες ομάδες πανηγύρισαν τρεις φορές σε ένα παιχνίδι στην έδρα της «Κυρίας»; Από τρεις Ομόνοια και ΑΠΟΕΛ, δύο φορές η ΑΕΚ και από μία η ΠΑΕΕΚ, η Δόξα, το Παραλίμνι, η ΑΕΛ και ο Ολυμπιακός.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ