aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Σε ρόλο «έκπληξη» στο Τσίρειο ο Αρτυματάς;

Ανόρθωση: Σε ρόλο «έκπληξη» στο Τσίρειο ο Αρτυματάς;

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία και με μοναδικό στόχο τη νίκη και τους τρεις βαθμούς που θα διατηρήσουν την ομάδα στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και συνάμα θα αφήσουν τον Απόλλωνα στο -10 από την πρώτη θέση, ταξιδεύει στη Λεμεσό η Ανόρθωση.

Ο Τιμούρ Κετσπάγια έχει τονίσει στους παίκτες του το πόσο σημαντικός είναι ο αγώνας και ζήτησε πάθος, συγκέντρωση και καθαρό μυαλό. Στάθηκε ιδιαίτερα στην ταχύτητα που έχει ο Απόλλων όταν κερδίζει την μπάλα. Εκμεταλλεύεται τους ανοικτούς χώρους και ζήτησε από τους παίκτες του να αποφύγουν τα εύκολα λάθη που πιθανόν να δημιουργήσουν σοβαρά προβλήματα.

Το θετικό για την Ανόρθωση είναι ότι ο Σίλντενφελντ νιώθει πολύ καλά και εκτός απροόπτου θα είναι στο αρχικό σχήμα. Για τη θέση του δεξιού μπακ, με δεδομένη την απουσία του Γκαλίτσιου, δεν αποκλείεται να δούμε ως δεξί μπακ τον Αρτυματά αντί τον Ιωάννου, αφού ο Κετσπάγια στη θητεία του στον ΑΠΟΕΛ χρησιμοποίησε αρκετές φορές τον Παραλιμνίτη άσο στη συγκεκριμένη θέση.

Διαβάστε επίσης: Κετσπάγια-Αυγουστή: Από τους ιστορικούς καβγάδες στην αναγνώριση (vid)

Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Λόρια, δεξί μπακ ο Αρτυματάς ή ο Ιωάννου, αριστερά ο Σελίν και κεντρικοί αμυντικοί οι Σίλντενφελντ, Βργκοτς. Στη μεσαία γραμμή θα κινούνται οι Νταουσβίλι, Μαργκάσα και λίγο πιο μπροστά τους ο Ράγιος. Αν παίξει ο Ιωάννου δεξί μπακ, τότε ο Κωστάκης Αρτυματάς θα πάει στο κέντρο και θα μείνει πάγκο ο Νταουσβίλι.

Οι θέσεις στην επίθεση μοιάζουν καπαρωμένες. Δεξιά ο Καλτσάς, αριστερά ο Οκριασβίλι και στην κορυφή θα κινείται ο Κατσαράβα. Η τριάδα μπροστά έχει «δέσει» και δύσκολα θα επιχειρήσει αλλαγή ο Κετσπάγια.

Σημαντική αναμένεται να είναι και η στήριξη που θα έχει η ομάδα από τον κόσμο της. Και αυτό γιατί μέχρι την έναρξη του αγώνα εκτιμάται ότι θα εξαντληθούν τα 1.300 εισιτήρια. Αυτό δεν έγινε πιο νωρίς μιας και φαίνεται ότι αρκετός κόσμος βλέπει ότι οι καιρικές συνθήκες δεν θα είναι οι ιδανικές, κάνοντας δεύτερες σκέψεις. Έχουν μείνει όμως λίγα εισιτήρια και πιθανόν να γίνει άλλο ένα εκτός έδρας sold out.

Το κλίμα είναι εξαιρετικό και υπάρχει μεγάλη αισιοδοξία ότι σε άλλο ένα ντέρμπι θα καταφέρει η ομάδα να παρουσιαστεί όπως πρέπει για να πάρει το αποτέλεσμα που θέλει. Πάντοτε τα παιχνίδια με τον Απόλλωνα έχουν πάθος, ένταση και όλοι στην «Κυρία» δηλώνουν κατάλληλα προετοιμασμένοι ώστε να επιστρέψουν με τους τρεις βαθμούς στις αποσκευές.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ