Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Σε πρώτο πλάνο ο Λέουβενμπεργκ, αναθερμάνθηκε του Βανά Άλβες

Ανόρθωση: Σε πρώτο πλάνο ο Λέουβενμπεργκ, αναθερμάνθηκε του Βανά Άλβες

Κοντά σε αριστεροπόδαρο κεντρικό αμυντικό η ομάδα της Αμμοχώστου

Εφτά ημέρες πριν ανοίξει το χειμερινό παράθυρο μετεγγραφών στην Ανόρθωση το θερμόμετρο χτυπάει κόκκινο. Η ομάδα της Αμμοχώστου κινείται έντονα στο μετεγγραφικό παζάρι, θέλοντας να καλύψει συγκεκριμένες αγωνιστικές ανάγκες και να ενισχύσει το ρόστερ της ενόψει της συνέχειας της σεζόν. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, υπάρχουν προχωρημένες επαφές με Σέρβο αριστεροπόδαρο κεντρικό αμυντικό -παίζει και αριστερό μπακ- και καταβάλλονται προσπάθειες για άμεση ολοκλήρωση της μετεγγραφής, ώστε ο ποδοσφαιριστής να τεθεί το συντομότερο στη διάθεση του προπονητή.

Σε πρώτο πλάνο βρίσκεται και η απόκτηση τερματοφύλακα, θέση στην οποία η «Κυρία» επιθυμεί περισσότερη ασφάλεια και βάθος. Το ενδιαφέρον για τον Πίτερ Λέουβενμπεργκ του Απόλλωνα βρίσκεται σε πρώτο πλάνο, αφού υπάρχει ειλημμένη απόφαση από την ομάδα της Λεμεσού για αποχώρηση του Ολλανδού, ο οποίος βλέπει πιο θετικά την προοπτική της Ανόρθωσης. Πληροφορίες του Goal.com.cy αναφέρουν ότι τις τελευταίες ώρες αναθερμάνθηκε το ενδιαφέρον για τον Βανά Άλβες του Άρη. Ο Βραζιλιάνος ψάχνει στο παζάρι τις επιλογές του και στην ομάδα της Αμμοχώστου θα εξαντλήσουν τις πιθανότητές τους.

Εφόσον δεν καρποφορήσουν οι προσπάθειες για απόκτηση ενός από τους Βανά ή Λέουβενμπεργκ, οι κυανόλευκοι θα στραφούν στις περιπτώσεις του Πορτογάλου Αντρέ Μορέιρα και του Ουκρανού Γεβχένι Κουτσερένκο.

Μείνετε ενημερωμένοι με όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, μέσα από το Philenews.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ