aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Σε εφαρμογή το εναλλακτικό πλάνο του Κετσπάγια

Ανόρθωση: Σε εφαρμογή το εναλλακτικό πλάνο του Κετσπάγια

Κι ενώ η Ανόρθωση δεν έχει υποχρεώσεις στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής λόγω της αναβολής του αγώνα με αντίπαλο τον ΑΠΟΕΛ, το ενδιαφέρον εστιάζεται στο μετεγγραφικό μέτωπο. Ο Μάρκους Ροντέν συμφώνησε μεν σε όλα (απολαβές και διάρκεια του συμβολαίου του), αλλά τις τελευταίες ημέρες δεν μπαίνει το νερό στ’ αυλάκι για την υλοποίηση της μετεγγραφής. Πόσο μάλλον να μπει στο αεροπλάνο για τη Λάρνακα.

Ο Σουηδός μέσος, ήταν και παραμένει η πρώτη επιλογή του Τιμούρ Κετσπάγια, αλλά η «εμπλοκή», υποχρέωσε τον Γεωργιανό τεχνικό να βάλει σε εφαρμογή το εναλλακτικό του πλάνο. Σε τέτοιες περιπτώσεις, όμως, πριν πέσουν οι υπογραφές, ρίχνεις και μερικές «κλεφτές» ματιές προς τα πίσω μπας και ξαναφουντώσει το σενάριο με τον Ροντέν. Το σίγουρο είναι ότι μετά την απόκτηση του Σόμα Νόβοτνι που θα έχει τον πρώτο ρόλο στην κορυφή της επίθεσης, έχει κριθεί αναγκαίο η επόμενη προσθήκη να αφορά ποδοσφαιριστή της μεσαίας γραμμής.

Με προδιαγραφές να είναι γρήγορος και να μπορεί να σπρώξει την ομάδα προς τα εμπρός. Ανάγκες που δεν υλοποιούνται όπως ακριβώς τις θέλει ο Κετσπάγια από τους Χουσμπάουερ και Πόποβιτς ή τους νεαρούς Μιχάλη Ιωάννου και Ανδρέα Χρυσοστόμου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ