aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Σε δύο ματς πιο πολλές «μαχαιριές» απ’ όλο το πρωτάθλημα!

Ανόρθωση: Σε δύο ματς πιο πολλές «μαχαιριές» απ’ όλο το πρωτάθλημα!

ΤΟΥ ΣΙΜΟΥ ΠΑΦΙΤΗ

Δεύτερη συνεχόμενη ήττα, τρίτη στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια πρωταθλήματος και τέταρτη στα τελευταία έξι. Πρώτη εντός έδρας αποτυχία της σεζόν. Θέλετε κι άλλα; Τέσσερα γκολ παθητικό σε δύο διαδοχικά παιχνίδια στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Δύο από τη Νέα Σαλαμίνα στη νίκη με 3-2 για την 20η αγωνιστική και δύο από την ΑΕΚ. Ενημερωτικά, η «Κυρία» στα υπόλοιπα εννέα εντός έδρας παιχνίδια της δέχθηκε μόλις τρία (!) τέρματα.

Η Ανόρθωση έχασε δίκαια από την ΑΕΚ. Η ομάδα του Τιμούρ Κετσπάγια με εξαίρεση το τελευταίο δεκάλεπτο όταν μπήκαν τα δυο πόδια της σ’ ένα παπούτσι ήταν κακή. Χωρίς φρεσκάδα, ιδέες και επιθετικότητα στο παιχνίδι της και κυρίως χωρίς ανασταλτική πειθαρχία. Και το τελευταίο είναι ακόμα χειρότερο. Και αν η δικαιολογία της κούρασης από το παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα μεσοβδόμαδα αρκεί για το ότι οι κυανόλευκοι δεν ήταν καλοί δημιουργικά, δεν στέκει για τις δύο φάσεις που «πληγώθηκε» ο Τρισκόφσκι.

Ο Λόρια φέρει ευθύνη στη φάση του πρώτου τέρματος, καθώς νικήθηκε από την πλευρά ευθύνης του, ενώ στο δεύτερο γκολ ο Σκοπιανός έπιασε στον «ύπνο» την άμυνα της Ανόρθωσης, κινήθηκε στο πρώτο δοκάρι και με γυριστή κεφαλιά εξέθεσε ολόκληρη την ανασταλτική λειτουργία της «Κυρίας».

Διαβάστε επίσης: Κετσπάγια: «Είμαστε εκεί, τώρα αρχίζουν τα δύσκολα. Δεν έχω παράπονο»

Η Ανόρθωση έχασε την ευκαιρία να «κλειδώσει» την πρώτη θέση με το τέλος της πρώτης φάσης και θα περιμένει να δει αν θα παραμείνει στην κορυφή ανάλογα με το αποτέλεσμα του ντέρμπι ΑΠΟΕΛ – Ομόνοιας. Όμως, για δεύτερη συνεχόμενη βδομάδα πέταξε στον κάλαθο των αχρήστων την ευκαιρία να «κτίσει» βαθμολογική διαφορά από τις ομάδες που ακολουθούν στη βαθμολογία, αφού δεδομένα θα προκύψουν απώλειες βαθμών στο ντέρμπι της Λευκωσίας.

Διαβάστε επίσης: Ανόρθωση: Σημαντικότατη απώλεια στην πρεμιέρα των πλέι οφ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ