aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Ρισβάνης και Κορρέα επισπεύδουν την απόκτηση στόπερ

Ανόρθωση: Ρισβάνης και Κορρέα επισπεύδουν την απόκτηση στόπερ

Ο Τιμούρ Κετσπάγια ψάχνει για αμυντικό χαφ, για μεσοεπιθετικό, αλλά προτεραιότητά του είναι ένας ικανός στόπερ που θα δέσει την άμυνα. Ο Πάουλους Αραγιούρι δεν έχει απαντήσει ακόμη, ενώ η αποθεραπεία του Σπύρου Ρισβάνη αργεί.

Ο Ελλαδίτης αμυντικός είχε τραυματιστεί στον τελικό κυπέλλου κι είχε αντικατασταθεί λίγο πριν την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας. Σύμφωνα με τις αρχικές εκτιμήσεις, θα χρειάζονταν περίπου έξι εβδομάδες για να αποκατασταθεί το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στη μέση. Σε συνδυασμό με την κλήση του Παύλου Κορρέα στην εθνική Παναμά για το Gold Cup που αρχίζει στις 10 Ιουλίου και τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις της «Κυρίας», η απόκτηση κεντρικού αμυντικού θα επισπευτεί.

Στην ομάδα της Αμμοχώστου ασκούν πρέσινγκ στον Φινλανδό κεντρικό αμυντικό, ο οποίος ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στο Euro 2020, όμως δεν μένουν με σταυρωμένα τα χέρια. Έχουν στη μετεγγραφική τους λίστα κι άλλους ποδοσφαιριστές, συμπεριλαμβανομένου του Δημήτρη Γούτα, και σύντομα θα συμπληρώσουν άλλο ένα παζλ στο μετεγγραφικό σχεδιασμό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ