aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Ρίχνουν λάδι στη φωτιά για Κυριάκο Παπαδόπουλο

Ανόρθωση: Ρίχνουν λάδι στη φωτιά για Κυριάκο Παπαδόπουλο

Στην Κύπρο βλέπουν το ποδοσφαιρικό μέλλον του Κυριάκου Παπαδόπουλου τα ελλαδικά Μέσα Ενημέρωσης. Την ώρα που πληθαίνουν οι πληροφορίες για αναθέρμανση του ενδιαφέροντος της Ανόρθωσης για τον Ελλαδίτη κεντρικό αμυντικό παρασκηνιακό δημοσίευμα της εφημερίδας «Sportime» ρίχνει λάδι στη φωτιά

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο 30χρονος στόπερ θεωρείται ξένο σώμα από τον Ατρόμητο και ήδη άρχισε τα ραντεβού με ατζέντηδες για την επόμενη ημέρα με την Κύπρο να φαντάζει ως προτεραιότητα για την καριέρα του. Ο Τιμούρ Κετσπάγια γνωρίζει από πρώτο χέρι τον Παπαδόπουλο, καθώς επί θητείας του Γεωργιανού στον Ολυμπιακό Πειραιώς έκανε το άλμα στην ποδοσφαιρική του καριέρα. Η πορεία του Ελλαδίτη αμυντικού βρίσκεται σε πτωτική πορεία, όμως με δεδομένη την παρουσία του Κετσπάγια στον πάγκο της Ανόρθωσης και τη δεδομένη πρόθεση ενίσχυσης στα μετόπισθεν το καλοκαίρι οι προϋποθέσεις για μια τέτοια μετεγγραφή υπάρχουν.

Το δημοσίευμα της εφημερίδας «Sportime»

«Άφησε τα 7 κατοστάρικα και την παρέα του Ταχτσίδη στην Σαουδική Αραβία για να παραμείνει active στο μυαλό του Φαν ‘τ Σxιπ και της Εθνικής, επιστρέφοντας στην Ελλάδα και δη τον Ατρόμητο.

Η παρουσία του “γέμισε” με προσδοκίες το club στο Περιστέρι, αλλά αποδείχθηκαν φρούδες! Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος, πρακτικά, θεωρείται “ξένο σώμα” στον Ατρόμητο και ήδη έχει ξεκινήσει ραντεβού με agents για την επόμενη μέρα του.

Η Κύπρος φαντάζει χώρα-προτεραιότητα για τον “Κούλη”».

E Sportime 27.3.22 Page 11

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ