aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Ρίχνει… Κεραυνό και ολοκληρώνει με 13άρι μετεγγραφών

Ανόρθωση: Ρίχνει… Κεραυνό και ολοκληρώνει με 13άρι μετεγγραφών

Στον δρόμο προς το «Αντώνης Παπαδόπουλος» βρίσκεται ο Ανδρέας Κεραυνός. Ο 23χρονος Κύπριος τερματοφύλακας θα καλύψει το κενό που αφήνει ο σοβαρός τραυματισμός του Νεόφυτου Μιχαήλ στην Ανόρθωση και ουσιαστικά θα είναι η ρεζέρβα του Γικιόργκι Λόρια, τουλάχιστον στο πρώτο μισό της σεζόν.

Οι προ ημερών προσπάθειες της «Κυρίας» για απόκτηση του πρώην τερματοφύλακα της ΑΕΛ από την ΑΕΖ Ζακακίου βρήκαν εμπόδιο την άρνηση του Γιώργου Παπαδόπουλου να μετακομίσει στο Ζακάκι. Εν τέλει, μετά από νέες επαφές ανάμεσα στις δύο ομάδες προέκυψε συμφωνία για παραχώρηση του Κεραυνού στην Ανόρθωση.

Με τη διαφαινόμενη απόκτηση του Κεραυνού η ομάδα της Αμμοχώστου θα φθάσει τις 13 μετεγγραφές στην τρέχουσα μετεγγραφική περίοδο και εκτός απροόπτου θα βάλει τελεία. Τουλάχιστον αυτό διαρρέει από το «Αντώνης Παπαδόπουλος», αν και ένδεκα ημέρες μέχρι το φινάλε της μετεγγραφικής κανείς δεν βάζει το χέρι στη «φωτιά» περί τούτου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ