aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Ρίχνει δίχτυα για τον επιθετικό

Ανόρθωση: Ρίχνει δίχτυα για τον επιθετικό

Η απόκτηση επιθετικού αποτελεί προτεραιότητα για την Ανόρθωση στη μετεγγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Ο Λάφερτι τέθηκε εκτός ομάδας και δεν πρόκειται να φορέσει ξανά τη φανέλα της «Κυρίας», ενώ οι επιδόσεις των Κατσαράβα και Ρουσιά δεν είναι τέτοιες που να επιτρέπουν εφησυχασμό στον Τιμούρ Κετσπάγια. Ένα γκολ σε 208’ είναι ο απολογισμός του Γεωργιανού φορ, ενώ ο πρώτος Κύπριος σκόρερ του περσινού πρωταθλήματος παραμένει «άσφαιρος» μετά από 240’ συμμετοχής.

Θέλοντας και μη ο προπονητής της Ανόρθωσης πορεύτηκε με τον Χριστοδουλόπουλο στην κορυφή της επίθεσης σε αρκετά παιχνίδια, όμως ο Ελλαδίτης δεν ήταν ποτέ φορ, ούτε θα γίνει στο λυκόφως της ποδοσφαιρικής του καριέρας. Αντιθέτως, είναι πολύ πιο χρήσιμος και παραγωγικός όταν αγωνίζεται ως επιτελικός μέσος ή στα «φτερά» της επίθεσης.

Λαμβάνοντας υπόψη όλα τα πιο πάνω, στην ομάδα της Αμμοχώστου έπεσαν με τα μούτρα στην αναζήτηση ποδοσφαιριστή για τη γραμμή κρούσης. Η αγορά τον Ιανουάριο είναι (κατά πολύ) φτωχότερη και οι διαθέσιμες επιλογές παικτών λιγότερες, όμως επιθυμία του Κετσπάγια είναι να έχει διαθέσιμο επιθετικό από την 1η Ιανουαρίου.

Εξετάζονται διάφορες περιπτώσεις παικτών από αγορές που συνήθως κοιτάζει ο προπονητής της Ανόρθωσης (όπως η Ελλάδα και η Γεωργία) με στόχο να μην επαναληφθεί το λάθος που έγινε το περασμένο καλοκαίρι με την επιλογή του Λάφερτι. Οι κυανόλευκοι έχουν πρόθεση να εξαντλήσουν το δικαίωμα των τεσσάρων μετεγγραφών, με την προϋπόθεση ότι θα αδειάσουν θέσεις ξένων, και θα προκύψει ενίσχυση -πέραν του επιθετικού- με μέσο, κεντρικό αμυντικό και δεξιό μπακ.

Με απογευματινή προπόνηση η Ανόρθωση θα ολοκληρώσει την προετοιμασία της για τον αυριανό αγώνα με την ΠΑΕΕΚ στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Η «Κυρία» θα επιδιώξει τον Δεκέμβριο να πετύχει κάτι που έκανε μόλις μία φορά στη δεύτερη θητεία του Κετσπάγια στον πάγκο της: να πετύχει τέσσερις διαδοχικές νίκες, ώστε να «ροκανίσει» τη διαφορά από τις ομάδες που προπορεύονται στη βαθμολογία. Ο Ιωάννου αναμένεται να αντικαταστήσει τον τιμωρημένο Αρτυματά, ενώ η συμπερίληψη του Αβραάμ στην αποστολή θα αποφασισθεί την τελευταία στιγμή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ