aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Ραντεβού στην οικία Πουλλαΐδη με πρώην πρόεδρους και παράγοντες

Ανόρθωση: Ραντεβού στην οικία Πουλλαΐδη με πρώην πρόεδρους και παράγοντες

Με πρωτοβουλία του Χρίστου Πουλλαΐδη και τη συμβολή πρώην διοικητικών στελεχών της Ανόρθωσης θα πραγματοποιηθεί συνάντηση στο σπίτι του πρόεδρου και μεγαλομέτοχου της «Κυρίας». Ο διοικητικός ηγέτης των κυανόλευκων προσκάλεσε τον πρόεδρο του σωματείου και πρώην πρόεδρο της εταιρείας, Ευγένιο Χαμπουλλά, πρώην πρόεδρους της εταιρίας και του σωματείου, πρώην διοικητικούς παράγοντες και επιφανείς φίλους της ομάδας.

Η νέα τάξη πραγμάτων στο κυπριακό ποδόσφαιρο δημιουργεί τεράστιες ανάγκες στο οικονομικό και ο πρόεδρος της Ανόρθωσης ένιωσε την ανάγκη να αποταθεί στους πρώην πρόεδρους και παράγοντες της ομάδας.

Κυρίως προβληματίζει η επόμενη ημέρα, καθώς η εμπλοκή ξένων επενδυτών στο ποδόσφαιρο αυξάνει στα ύψη τους προϋπολογισμούς και τις απαιτήσεις. Ξεκαθαρίζεται πως η διοίκηση Πουλλαΐδη είναι απόλυτα συνεπής στις υποχρεώσεις της προς το ποδοσφαιρικό τμήμα και μάλιστα την τελευταία τριετία έχει δαπανηθεί ένα υπέρογκο ποσό προς εξόφληση σχεδόν όλων των υποχρεώσεων προς πρώην παίκτες και προπονητές. Πάντως, η ατζέντα στην αποψινή σύναξη είναι ανοικτή και είναι δεδομένο πως θα γίνει ενημέρωση και ανταλλαγή απόψεων σε ότι αφορά και το αγωνιστικό τμήμα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ