aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Ραντεβού Σάντη - Πουλλαΐδη για ξεκαθάρισμα λογαριασμών

Ανόρθωση: Ραντεβού Σάντη – Πουλλαΐδη για ξεκαθάρισμα λογαριασμών

Στην επόμενη ημέρα έχει επικεντρωθεί η προσοχή της διοίκησης της Ανόρθωσης, την επόμενη ημέρα του αποκλεισμού από τη συνέχεια του κυπέλλου από τον Ολυμπιακό.

Όπως αποκάλυψε ο πρόεδρος της εταιρείας Ανδρέας Σάντης, μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM, αύριο Σάββατο θα πραγματοποιηθεί συνάντηση του ιδίου με τον μεγαλομέτοχο Χρήστο Πουλλαΐδη, η οποία είχε διευθετηθεί πριν το χθεσινό παιχνίδι.

Πρόθεση είναι στην αυριανή συνάντηση να γίνει ξεκαθάρισμα λογαριασμών αναφορικά με το μέλλον της ομάδας στο διοικητικό κομμάτι, προκειμένου οι κυανόλευκοι να προχωρήσουν στην επόμενη ημέρα.

Επί της ουσίας, η πλευρά Σάντη θα ζητήσει από τον μεγαλομέτοχο να μάθει τις προθέσεις του, αναφορικά με το ποσοστό μετοχών του στην εταιρεία. Από τη στιγμή που δεν προκύπτει ενδιαφέρον για αλλαγή στο πλειοψηφικό πακέτο μετοχών της εταιρείας, το καυτό ερώτημα που προκύπτει είναι εάν η οικογένεια Πουλλαΐδη θα συνεχίσει να καλύπτει οικονομικά το μεγαλύτερο ποσό του προϋπολογισμού. Επίσης, καυτή πατάτα αποτελεί ένα ποσό που ξεπερνά τα 2.000.000 ευρώ και αφορά αποζημιώσεις πρώην παικτών και ποδοσφαιριστών, οι οποίοι αποχώρησαν από το περασμένο καλοκαίρι μέχρι σήμερα.

Όσα ανάφερε ο Ανδρέας Σάντης για τη συνάντηση με τον Χρίστο Πουλλαΐδη: «Ήδη προγραμματίστηκε συνάντηση με τον μεγαλομέτοχο αύριο. Λόγω του αποτελέσματος χθες, θα πρέπει αύριο να ξεκαθαρίσει το μέλλει γενέσθαι. Ο προγραμματισμός χρειάζεται χρόνο. Έχουμε τον τρόπο για την επόμενη μέρα, αλλά πρέπει να έχουμε ξεκάθαρη κατάσταση. Ο κ.Πουλλαΐδης είναι και μεγαλομέτοχος. Το δεύτερο έχει να κάνει και με το οικονομικό, πρέπει ο ίδιος να μας τα ξεκαθαρίσει, μέσα σε πνεύμα συνεννόησης».

Διαβάστε επίσης: 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ