aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Ραντεβού Ευρώπης με φόντο τα αστέρια

Ανόρθωση: Ραντεβού Ευρώπης με φόντο τα αστέρια

Η ώρα της αλήθειας έφθασε για την Ανόρθωση. Η ομάδα της Αμμοχώστου βρίσκεται οριακά στο τρένο που οδηγεί στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της επόμενης αγωνιστικής περιόδου και ευελπιστεί ότι το βράδυ της Κυριακής (15/5) θα βρεθεί φάτσα με τ’ αστέρια του Τσάμπιονς Λιγκ, μια στροφή πριν την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος.

Με «διπλό» επί του ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ η «Κυρία» θα κάνει άλμα δύο θέσεων και θα βρεθεί στη 2η θέση της βαθμολογίας, καθώς υπερτερεί των γαλαζοκιτρίνων και της ΑΕΚ στην τριπλή ισοβαθμία (στους 51 βαθμούς).

Απέναντι σε μια ομάδα που κέρδισε τέσσερις φορές φέτος, περισσότερες από κάθε άλλη στη σεζόν, οι κυανόλευκοι έχουν ραντεβού Ευρώπης στη Λευκωσία. Οι κόποι μιας σεζόν παίζονται σε δύο ενενηντάλεπτα και στην ομάδα της Αμμοχώστου είναι αποφασισμένοι να παίξουν τα ρέστα τους για να εξασφαλίσουν το δεύτερο εισιτήριο για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Τιμούρ Κετσπάγια προσανατολίζεται σε τουλάχιστον δύο αλλαγές στο αρχικό σχήμα, σε σχέση με την αναμέτρηση κόντρα στην Πάφος FC. Ο Αμπαρτζουμιάν εξέτισε την ποινή της τιμωρίας του και θα επιστρέψει στο δεξί άκρο της άμυνας (αντί του Εσκοβάλ). Στη μεσαία γραμμή οι Βερχόβετς και Ιωάννου διεκδικούν τη φανέλα βασικού από τον Χουσμπάουερ, με τον Τσέχο να μένει στον πάγκο. Χριστοφή και Ντέλετιτς διεκδικούν τη θέση στο δεξί άκρο της επίθεσης, ενώ οι υπόλοιπες οκτώ θέσεις μοιάζουν «κλειδωμένες» από τους Λόρια, Κορρέα, Αραγιούρι, Κορέια, Αρτυματά, Χριστοδουλόπουλο, Ουάρντα και Νόβοτνι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ