aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Πτήση ονείρου στο Βελιγράδι – Υπό βροχή η άφιξη στο αεροδρόμιο (vids & pics)

Ανόρθωση: Πτήση ονείρου στο Βελιγράδι – Υπό βροχή η άφιξη στο αεροδρόμιο (vids & pics)

AΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ: ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΑΥΡΟΣ

Τα ρέστα της στο Βελιγράδι θα παίξει το βράδυ της Πέμπτης η Ανόρθωση. Η παρθενική νίκη κυπριακής ομάδας στους ομίλους του Κόνφερενς Λιγκ, επί της Γάνδης στο ΓΣΠ, σε συνδυασμό με την ήττα της Παρτίζαν από τη Φλόρα στο Ταλίν κράτησαν «ζωντανή» την ομάδα της Αμμοχώστου στο παιχνίδι της πρόκρισης στους «16» της διοργάνωσης.

Η «Κυρία» θέλει νίκη επί των Σέρβων στο «Παρτιζάνα» την Πέμπτη και να μην κερδίσει η Φλόρα την Γάνδη στο Βέλγιο, ώστε να τερματίσει δεύτερη και να διεκδικήσει μέσω μπαράζ θέση στους «16» της νεοσύστατης διοργάνωσης.

Στις 9:00 το πρωί της Τετάρτης η αποστολή της Ανόρθωσης έφτασε στο αεροδρόμιο Λάρνακας και στις 11:00 η πτήση των κυπριακών αερογραμμών CY1911 θα αναχωρήσει για το Βελιγράδι, όπου αναμένεται να προσγειωθεί στις περίπου στις 13:30 ώρα Κύπρου.

Την τιτάνια προσπάθεια που θα καταβάλει η ομάδα του Κετσπάγια, θα στηρίξουν 700 οπαδοί της, οι οποίοι φρόντισαν να εξαντλήσουν σε χρόνο ρεκόρ τα εισιτήρια που τους αναλογούσαν. Προσδοκούν, με τη σειρά τους, ότι θα δουν τους ποδοσφαιριστές να αγωνίζονται συγκεντρωμένα, θα μειώσουν τα κενά διαστήματα στο παιχνίδι τους και πρωτίστως, θα αποφύγουν τα αβίαστα λάθη, ιδιαίτερα στην άμυνα. Κάτι που είχε πληρώσει η Ανόρθωση και στο παιχνίδι που διεξήχθη στο ΓΣΠ απέναντι στην επικείμενη αντίπαλο (0-2).

Fonbet xorigos

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ