aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: «Ψήνονται» αλλαγές σε όλα τα επίπεδα

Ανόρθωση: «Ψήνονται» αλλαγές σε όλα τα επίπεδα

Ο σχεδιασμός της Ανόρθωσης δεν επικεντρώνεται μόνο στο ρόστερ και στην τεχνική ηγεσία. Πληροφορίες αναφέρουν ότι «ψήνονται» αλλαγές και σε επίπεδο διοίκησης, αλλά και των λεγόμενων «τεχνοκρατών». Χθες είδε το φως της δημοσιότητας πληροφορία ότι ενδέχεται να επιστρέψει στο ποδοσφαιρικό τμήμα, ο Γιάννος Κωνσταντίνου, ο οποίος είχε αποχωρήσει πριν 16 μήνες περίπου. Θεωρείται, επίσης, δεδομένο ότι στη Γενική Συνέλευση της Εταιρείας που θα γίνει τον Μάιο θα υπάρξουν αλλαγές προσώπων και στη διοίκηση. Αν προσθέσουμε ότι στην Ανόρθωση ανοίγει συχνά – πυκνά η συζήτηση για την πρόσληψη τεχνικού διευθυντή, τότε συμπληρώνεται το παζλ για τον «καυτό» σχεδιασμό.

Ας τα πάρουμε, όμως, με τη σειρά. Η συνεργασία με τεχνικό διευθυντή έρχεται στο προσκήνιο στις… δύσκολες μέρες της «Κυρίας». Κάθε φορά που κάτι δεν πάει καλά, βγαίνει προς τα έξω ότι ένας άνθρωπος στο συγκεκριμένο πόστο θα μπορούσε να προσφέρει πολλά. Ο Ευγένιος Χαμπουλλάς έχει τοποθετηθεί και δημόσια επί του θέματος, είναι αλήθεια ότι ήταν στο… ψάξιμο για αρκετό καιρό, αλλά το όλο θέμα «κοιμάται» ή σπρώχνεται κάτω από το χαλί, όταν υπάρχουν καλά αποτελέσματα και επιβεβαιώνεται η εμπιστοσύνη προς τον Τιμούρ Κετσπάγια ως το απόλυτο αφεντικό. Δεν υπάρχουν πληροφορίες κατά πόσο είναι ένα θέμα που απασχολεί σήμερα τη διοίκηση, ωστόσο έχουν ακουστεί κι έχουν «καεί» αρκετά ονόματα, μεταξύ των οποίων οι Γιάννης Σκοπελίτης, Νίκος Νταμπίζας, Γκιόργκι Κικλάντζε, Νεόφυτος Λάρκου κ.α.

Σε διοικητικό επίπεδο, δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη, αν ο Ευγένιος Χαμπουλλάς ενδιαφέρεται να συνεχίσει στην προεδρία της Εταιρείας. Κατά καιρούς εκφράζει σε στενούς του συνεργάτες την πρόθεσή του να αποχωρήσει, αλλά δεν υπάρχει τίποτα οριστικό. Εξάλλου, δεν έχει ανοίξει ακόμη τα χαρτιά του ο μεγαλομέτοχος Χρίστος Πουλλαΐδης. Θεωρείται σίγουρο, ωστόσο, ότι θα ήθελε να γίνει ένα διοικητικό φρεσκάρισμα. Κανένας, όμως δεν γνωρίζει το «μέγεθός» του και ποιους τομείς θα αγγίξει.

Το ποδοσφαιρικό τμήμα «φωνάζει» ότι θέλει ενίσχυση. Εξ ου και οι πληροφορίες για την επιστροφή του Γιάννου Κωνσταντίνου. Με την αποχώρησή του τον Νοέμβριο του 2020, η θέση του υπεύθυνου ποδοσφαιρικού τμήματος «χήρεψε». Επί των ημερών του έσβησαν κάποιες «φωτιές» στα αποδυτήρια και στις σχέσεις τεχνικής ηγεσίας και παικτών, ενώ δεν είχαν ακουστεί παράπονα για προβλήματα στις διαπραγματεύσεις. Ενδεχομένως, ο Χρίστος Πουλλαΐδης να θέλει να διασφαλίσει αυτά τα στοιχεία και κυκλοφορεί το σενάριο για την επιστροφή του Γιάννου Κωνσταντίνου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ