aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: «Ψήνεται» ο συμβιβασμός για την «καυτή» πατάτα

Ανόρθωση: «Ψήνεται» ο συμβιβασμός για την «καυτή» πατάτα

Η πιο «καυτή» πατάτα για τη διοίκηση της Ανόρθωσης στο κεφάλαιο των αποζημιώσεων είχε ονοματεπώνυμο: Νεόφυτος Λάρκου. Ούτε λίγο ούτε πολύ προσέφυγε στα δικαστήρια διεκδικώντας ένα ποσό που πλησίαζε τις 300 χιλιάδες ευρώ λόγω της διακοπής της συνεργασίας τους.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι έχουν γίνει σημαντικά βήματα προόδου μακριά από τις αίθουσες των δικαστηρίων. Δεν αποκλείεται μάλιστα, πολύ σύντομα να προκύψει συμφωνία. Μετά από διαπραγματεύσεις σε επίπεδο των νομικών εκπρόσωπων των δύο μερών, διανύθηκε μπόλικη απόσταση κι επιβεβαιώνεται ότι «έχουμε πλησιάσει». Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η διαφορά, πλέον, είναι σε σημείο που «γεφυρώνεται». Εννοείται, βέβαια, ότι ο Νεόφυτος Λάρκου θα βάλει στον τραπεζικό του λογαριασμό ένα σεβαστό ποσό, το οποίος όμως δεν είναι και τόσο κοντά στις αρχικές του απαιτήσεις.

Όπως είναι γνωστό, ο Νεόφυτος Λάρκου αποχώρησε κακήν κακώς από την Ανόρθωση λόγω των -επιεικώς- άστοχων επιλογών του σε όλα σχεδόν τα επίπεδα. Δεν είναι λίγοι, μάλιστα, οι οπαδοί της που θεωρούν ότι η κακή πορεία της τρέχουσας περιόδου έχει αφετηρία τις επιλογές του πρώην αθλητικού διευθυντή. Προσέφυγε στα αθλητικά δικαστήρια για να διεκδικήσει την απώλεια του συμβολαίου του, ενώ η διοίκηση της «Κυρίας» προσέφυγε στα πολιτικά δικαστήρια κατά του πρώην αθλητικού διευθυντή της. Τελικά, όλα δείχνουν ότι οδεύουν προς διευθέτηση, εκτός δικαστηρίων.

Εν τω μεταξύ, για το τέλος της ερχόμενης εβδομάδας μετατέθηκε η προγραμματισμένη για αύριο συνάντηση του Χρίστου Πουλλαΐδη με τον Ανδρέα Σάντη. Πάντως, οι επαφές ανάμεσα στις δύο πλευρές συνεχίζονται σε τακτική βάση, αφού τονίζεται πως οι δύο πλευρές έχουν διεργασίες με σκοπό να προκύψει συμφωνία στο ιδιοκτησιακό καθεστώς, αλλά και σε ότι αφορά στο οικονομικό και δη τα χρήματα που απαιτούνται για τις ανάγκες τις τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ